Second Extinction XBOX ONE

Bruttó ár
25.590 Ft
Nettó ár: 20.150 Ft
 
Termék kódja: 408550
ReefEN szinkron
Előrendelés - piaci megjelenés tervezett dátuma 2024.12.31.
rendelje elő a terméket még ma, és szerezzen
  • Sorrend garanciát - az előrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük
  • Gyors kézbesítési garanciát - az árut a beraktározását követően haladéktalanul kiküldjük
  • Alacsonyabb ár garanciát - ha csökken az előrendelt termék ára a megjelenés és a megrendelés leadásának ideje között, az árat automatikusan csökkentjük

Second Extinction [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Ebben a sci-fi FPS-ben 3 játékos áll egymás mellett a mutáns dinoszauruszok hordáival szemben, akik átvették a bolygót. Amikor a dinoszauruszok átvették bolygónkat, egyesek az ERA nevû csoport által felállított pályára álltak el. Az emberiség megnyalta a sebeit, és most visszatér, hogy többet megtudjon errõl a hihetetlen ellenségrõl. Itt kezdõdik a kihalt háború. A játékosok a világ minden tájáról 4 túlélõ közül választhatnak egy csoportot, amely tovább fog növekedni és fejlõdni. A Second Extinction kiváló grafikai élményt nyújt a gyors frenetikus mûvelettel kombinálva. A fejlesztõket olyan játékok inspirálták, mint a Monster Hunter, a Dauntless és más együttmûködési játékok. Csatlakoznia kell 2 másik játékoshoz, hogy visszatérje a Földet a mutáns dinoszauruszokból. Akciójáték, amely arra készteti a játékosokat, hogy gyorsan gondolkodjanak és gyorsabban lõjenek egy rövid, de intenzív küzdelemben egy gyönyörû, de veszélyes fagyasztott világban. Harcolhat különféle dinoszauruszok ellen ... az "elektromos ragadozóktól" a klasszikus T-rexekig.   Az online multiplayer elõfizetésre van szüksége az Xbox Live Gold elõfizetéshez! Az online multiplayerhez internetkapcsolat szükséges!
Second Extinction A termék várható erkezése: 2024.12.31..

Értékelések Second Extinction

Nincs vélemény a termékről.