SEGA Bass Fishing + SEGA Marine Fishing

ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 36728

SEGA minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: SEGA Bass Fishing + SEGA Marine Fishing [PC CD]


A csomag tartalmazza a Sega Bass Fishing és a Sega Marine Fishing játékokat.

Sega Bass Fishing
Halak! Ugorj a csónakba, de ne felejtsd el a botot! Fogd ki a legnagyobb halat, amit valaha láttál! Élvezd a csodás természetet anélkül, hogy elhagynád a szobát!

A Sega Bass Fishing annak idején még a játéktermekbe csalogatta a játékosokat, de most megérkezett Hozzád, hogy otthonodban élvezhesd. Tökéletesen szimulálja az igazi horgászatot 3D – ben a virtuális tavon. Dobd be a horgot, légy türelmes, várd ki, míg kapnak a halak, a többire gondolom, rá fogsz jönni…

Nem muszáj kimenned a természetbe a szúnyogok közé, hogy átélhesd a horgászat izgalmait. Ebben a hatalmas virtuális világban, a hatalmas virtuális tavon is átélheted. Kiváló látás és kötél idegek kellenek a jó horgásznak. Ha úgy érzed, rendelkezel ezekkel, akkor hajrá! Ragadd meg a botot és vedd ki a legnagyobb halat a Lake Paradise tóból. Három játékmód, több mint 13 féle csali garantálja a jó szórakozást.

A Sega Bass Fishing annyira valósághű, hogy pár óra játék után Te leszel a kocsmában a legnagyobb horgásztörténet mesélő :)

Sega Marine Fishing
A Marine Fishing a Bass Fishing folytatása, ami már önmagéban is garancia a jó szórakozásra. Ám ezúttal elhagyva a tavak tengerre szállsz, hogy kifogd a sós vizek legnagyobb halait. Exotikus helyszínek, emberevő fenevadak. Mi más kell még az igazi extrém horgászathoz? Ja! A hal. Hát abban sincs hiány. Megküzdhetsz a vitorlás hallal, a marlinnal, a cápával és sok más hallal is.

SEGA Bass Fishing + SEGA Marine Fishing
katalógusba hozzáadva: 2011.06.02.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: SEGA Bass Fishing + SEGA Marine Fishing

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok