SEGA Superstars Tennis Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ SEGA Superstars Tennis - XBOX 360
Bruttó ár
5.390 Ft
Nettó ár: 4.244 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 34570
SEGAEN szinkron

SEGA Superstars Tennis [PS3]

  • A SEGA hihetetlenül népszerű hősei összegyűlnek, hogy egy hatalmas teniszpartin döntsék el, ki a legjobb. A gonosz Dr. Eggman természetesen most sem nyugodhat, de ezúttal neki is követni kell a szabályokat. Vajon Sonic, Ulala, NiGHTS, Amigo és a többiek közül ki kerül ki győztesen? A SEGA Superstars Tennis a legendás játékgyár és -kiadó fergeteges teniszjátéka, amely a népszerű Virtua Tennis 3 játékmenetén alapszik.

  • Egy könnyen megtanulható és kezelhető játékról van szó, amelyet kicsik és nagyok egyaránt boldogan játszhatnak. A játék sava-borsa a Superstars mód, ami egyfajta minijáték-gyűjtemény. Itt a kiválasztott karakterrel legendás SEGA játékok témái által ihletett minijátékokban kell helytállni, és jól teljesíteni. A témák között van a Sonic the Hedgehog, az OutRun, a House of the Dead, a Space Harrier, de még a ChuChu Rocket! is. Mindig a játékhoz illő feladatokat kell végrehajtani.

  • Ahogy egyre több feladatot jól oldasz meg, rejtett pályák, karakterek és zenék nyílnak meg, amelyeket aztán minden játékmódban használhatsz. Lehet még bemutatkozó mérkőzést is játszani, illetve van bajnokság egyesek és párosok részére is, amelynek végén maga Dr. Eggman vár, hogy tenisztudásával is legyőzzön. A helyszínek is a híres játékok pályáira emlékeztetnek. Részletesen kidolgozott hátterek gondoskodnak a hangulatról, és az eredeti játékból átemelt zenék biztosítják a tökéletes kikapcsolódást.

  • Összesen 16 játszható karakter és 15 SEGA franchise képviselteti magát a játékban. Az egyes karakterek képességei változók, valaki az erős ütéseket szereti, más mozgékony, megint mások a szervában jeleskednek. Mindenki megtalálhatja a neki tetsző hőst, és aztán akár egyedül, akár barátokkal együtt játszhat. Lehetőség van egy gépen akár négyen is játszani páros teniszt, vagy pedig ketten egymás ellen, netán párosban vállvetve, gépi ellenfelekkel.

  • A SEGA Superstars Tennis tökéletes kiszolgálása a rajongóknak. Ha szeretted a cég régi játékaid, vagy csak egyszerűen egy színes, szórakoztató sportjátékra vágysz, nem kell tovább keresned.

  • Értékelések SEGA Superstars Tennis

    Nincs vélemény a termékről.