Sekiro: Shadows Die Twice [PS4] - BAZÁR (használt)

Bruttó ár
12.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 396349
Activision

Sekiro: Shadows Die Twice [PS4] - BAZÁR (használt)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék a kivásárlásból származik, és 100% -ban funkcionális és tesztelt károsodás nélküli csomagolás, karcolások nélkül 12 hónapos szerzõdéses garancia


Új termék leírása:

Küzdd végig magad saját bosszúhadjáratodon ebben az új kalandjátékban a FromSoftware fejlesztőitől, a BloodBorne és a Dark Souls széria alkotóitól! A Sekiro: Shadows Die Twice játékban az "egykezű farkas" szerepében játszunk, aki egy megszégyenített és megtorzított harcos, akit a halál küszöbéről mentettek meg. Kötelessége megvédeni az ifjú lord-ot, aki az ősi vérvonal leszármazottja, és így több gonosz ellenség célkeresztjébe kerülünk, mint például a veszélyes Ashina klán. Fedezd fel Japánt a Sengkok idejében, a 15. század végén. Ez egy brutális időszak. Ebben a sötét világban kell szembeszállnod az életnél is nagyobb ellenségekkel. Használd ki a protézisek arzenálját, és a számos ninja képességet. Állj bosszút! Szerezd vissza a becsületed!


Értékelések Sekiro: Shadows Die Twice [PS4] - BAZÁR (használt)

Nincs vélemény a termékről.