Shape Up [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 359142
Ubisoft

Shape Up [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

321678
  • Tény, ha az ember szórakozik, jobban edz.
  • Nem szeret fitnessterembe járni, és folyton ismételni ugyanazokat az unalmas tornagyakorlatokat? Ez volt az egyik oka, hogy elkészült a Shape Up.
  • A Shape Up egy játék, amely bebizonyítja Önnek, hogy szorakozás közben jobb eredmények elérésére képes. A Shape Up egyedi és szórakoztató 90 perces kihívásokat kínál fel, melyek az unalmas edzést szórakoztatóvá változtatja.
  • Az újgenerációs kamera technológiának köszönhetően már nem kell szólóban játszania. Játsza fel a tréningjeit a rePlay rendszer segítségével, és hívja ki saját magát, barátait, vagy játszon a játék során váratlan karakterek ellen.
  • A Shape Up feljegyzi edzéseit, ezért figyelheti eredményeit. Választhat kardio gyakorlatok, erőnléti gyakorlatok közül, hangulatának megfelelően. Amennyiben sokszor van úton, a játék felkínál egy mobil alkalmazást is, tehát a készülék által is fit maradhat.
  • Egyszerű. Szórakoztó. Hatásos. Szüntesse meg az unalmat, és próbálja ki a Shape Up játékot.
  • Játszon akár egyedül is a Microsoft Kinect új technológia segítségével.  Az egész test megfigyelése lehetővé teszi a Shape Up játék számára mozdulatai olvasását.
  • Készítsen saját programot, figyelje hogy halad a ranglétrán személye edzőjének köszönhetően, vagy a mobil alkalmazás segítségével.

A játék Xbox ONE Kinect Sensor jelenlétét igényli!


Értékelések Shape Up [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.