Ship Simulator: Extremes (Collection)

ÚJ TERMÉK
4.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 206815

Paradox minden korosztály számára ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Ship Simulator: Extremes (Collection) [PC DVD]


A Ship Simulator: Extremes (Collection) az eddig kiadott legkomplettebb Ship Simulator élményt nyújtja, köszönhetően annak, hogy tartalmazza a méltán népszerű Ship Simulator: Extremes játékot az összes elérhető kiegészítővel és letölthető tartalommal, miáltal sok száz órányi tengeri kalandot kínál. A játékban különféle hajók kapitányainak bőrébe bújhatsz, mindegyik a valóságnak megfelelően került modellezésre, rendkívül részletes kül- és bel térrel.

Az új letölthető datadiscek tartalmazzák a Ferry Packot, ami 5 kompot ad a játékhoz, mindegyik specifikus irányítással és lehetőségekkel, amiket ki is próbálhatsz a mindennapi kikötői feladatok teljesítése során. Egy másik kiegészítő lehetővé teszi számodra az MS Ocaena, a gigantikus luxus kirándulóhajó irányítását. Ragadd meg az óriás kormányát és nézz szembe a kihívásokkal, amikkel az igazi hajó kapitánya is kénytelen szembenézni. Vegyél részt az áruszállító küldetésekben a Deniz Doga kiegészítő közreműködésével. A Ship Simulator: Extremes (Collection) az új kampányok és küldetések által maximális hozzáférést biztosít a hajóforgalom extrém helyzeteihez.

 • Magában foglalja a Ship Simulator: Extremes alapjátékot és mind a hat letölthető kiegészítőt
 • A kiegészítők több mint 10 új hajót adnak a játékhoz, amivel 30 fölé nő a játszható hajók száma. Mindegyikük a valóságnak megfelelő mind kinézetben, mind tulajdonságaikban
 • Új játékbeli elemek, kampányok, küldetések biztosítják a több száz órányi játékidőt
 • Valósághű víz- és időjárásrendszer. Hajózz csendes nyugodt vizeken vagy akár tomboló viharokban
 • Hajózz a barátaiddal online multiplayer módban

 • Ship Simulator: Extremes (Collection)
  katalógusba hozzáadva: 2012.07.04.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Ship Simulator: Extremes (Collection)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok