SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Szállítás és garancia
Jelenleg a következő fizetési és szállítási feltételekkel vásárolhat:

- Megrendelés
Áruházunk kifejezetten "online áruház", önálló raktárkészlettel nem rendelkezik. Megrendelést kizárólag csak az online felületünkön keresztül tudunk fogadni.

- Fizetés az áru átvételekor
A rendelés visszaigazolása után a választott szállítási módon elküldjük önnek a megrendelt terméket. A számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek fizeti - a futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.

- Fizetés banki előreutalással
Adjon le klasszikus utánvétes megrendelést, aminek megjegyzés rovatában jelezze felénk, ha előreutalással szeretne fizetni. Mi a fizetési módot módosítani fogjuk, és a rendszer díjbekérőt/proformát fog küldeni a regisztrációs email címre, ami alapján el tudja majd indítani az utalást. A proforma kiküldése csak azután történik meg, ha minden megrendelt termék raktáron lesz. Az összeg számlánkon való jóváírását követően indítani fogjuk a csomagot, ami általában az elindítást követő munkanapon kerül majd kézbesítésre.

- Szállítás  futárszolgálattal
A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után akár 24 órán belül házhoz szállítja. Szállítási díjunk Magyarországon belül egységesen bruttó 1490 Ft. A kiszállítási díj csomagonként értendő, ezért érdemes egy alkalommal több terméket is megrendelnie.
A kézbesítés munkaidőben, 8-18 óra között történik, ám jellemzően általában délelőtt érkezik a futár, ezért szállítási címként napközbeni, például munkahelyi címet és átvevő nevet adjon meg! A futár a csomag átadása elött  kapcsolatba lép önnel a rendelésnél megadott telefonszámon. A Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet ("X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 4. emelet 520-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt"). Ha a futár nem talál senkit a címen a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást.

- Észrevételek és reklamáció
Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, a szállító az ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál kérjük, okvetlen értesítse Vevőszolgálatunkat!

- Az elállás joga
Az áruházunkban megrendelt termékeket kiszámlázzuk és kiszállítjuk. A megrendelés feladásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy a megrendelt árut a feltüntetett és visszaigazolt áron, valamint a szintén feltüntetett és visszaigazolt szállítási költséget köteles kifizetni.
Megrendelése során az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül a vásárló élhet a 45/2014. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Nálunk ezzel a lehetőséggel az átvételt követő 14 (tizennégy) napig élhet. Kivételt képez ez alól az az eset, ha ön a szoftver csomagolását felbontotta (számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében a csomagolás felbontását követően megszűnik az elállási jog), illetve ha megrendelésében személyre szóló licencet vásárol. Az elállási jog gyakorlásakor az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A visszajuttatott terméknek minden esetben sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie - az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését!

- Garancia
Cégünk mindenkor, a vonatkozó törvények és jogszabályok betartásával, a vásárlók érdekeit maximálisan figyelembe véve jár el. Célunk elérni, hogy Ön a nálunk megvásárolt terméket teljes megelégedéssel használja. Ha a tolünk származó árucikkel kapcsolatban bármi gondja lenne, forduljon bizalommal hozzánk emailen vagy telefonon.

A www.SuperGamer.hu által forgalmazott új termékekre 24 hónap gyártói jótállás vonatkozik. A szavatosság lényege, hogy az árucikk a vásárlás idopontjában megfelel a jogszabályban vagy a szerzodésben meghatározott tulajdonságoknak. Szavatosság esetén az eladó azért vállal felelosséget, hogy eladáskor hibátlan terméket adott át a vevonek, tehát az árunak nincs olyan rejtett hibája, amely csak késobb fog kiderülni. Idotartama 24 hónap ( 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet).

Egyes új tartós fogyasztási cikkekre a 72/2005. (IV. 21.) Korm. rendelettel módosított 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján kötelezo jótállás (idegen szóval garancia) vonatkozik. Ennek idotartama az árucikk értékesítésétol számított 12 hónap. A jótállási igény a jótállási jegy, vagy ennek hiányában a vásárlás hitelt érdemlo bizonyítása (pl. a kibocsájtott számla, szállítólevél) alapján érvényesítheto. Tájékoztatjuk, hogy minden árucikkre az érvényes jogszabály szerinti szavatosság és egyes tartós fogyasztási cikkekre pedig jótállás (garancia) vonatkozik. Megalapozott szavatossági vagy jótállási igény esetén érvényesítheto jogok: javítás, csere, árleszállítás vagy elállás.

Az Xbox 360/One konzolokra és azok kiegészítoire a Microsoft 2 év világgaranciát vállal. Amennyiben bovebb információra van a Microsoft garanciával kapcsolatban, kérjük, keresse fel a Microsoft hivatalos oldalát.

Szoftverek esetében cégünk csak az adathordozó sérülésmentességéért vállal felelosséget, a szoftver futásáért, annak helyes muködéséért és az általa okozott esetleges károkért azonban nem. A szoftver futtatásához szükséges rendszerkövetelmények ellenorzése a felhasználó feladata. A követelmények még a vásárlás elott ellenorizhetok az Interneten vagy a vásárlást követoen a borító hátoldalán. Javasoljuk azokat elolvasni a fólia eltávolítása elott.

A meghibásodott termék visszaszállítási költsége minden esetben a vásárlót terheli.

A garancia idotartama OPENBOX (kibontott termékek), BAZÁR (használt termékek) esetén nem minden esetben 24 hónap. A termékre vonatkozó garancia idotartama minden esetben a termék nevében és/vagy a leírásban feltüntetünk. A garancia érvényesítése rajtunk keresztül történik, amihez elég a vásárlást igazolni a szállítólevél/számla másolatával.

Amennyiben a meghibásodott termék visszaküldésére kerül sor, a meghibásodott terméket, annak minden tartozékával kérjük visszajuttatni a címünkre - az ügyfélszolgálatunkkal való egyeztetés után:

Arasid Kft.
Lazovná u. 69.
97401 Banská Bystrica
Szlovákia

A meghibásodott termékhez kérünk mellékelni egy kísérolevelet és a vásárlást igazoló dokumentum (szállítólevél/számla) másolatát, amiben leírja a meghibásodás jellegét. A termék átvétele után mi azt haladéktalanul továbbítani fogjuk a gyártó által kijelölt hivatalos márkaszerviznek, aki a reklamáció elbírálására jogosult. A szerviz technikusai a terméket megvizsgálják, ha lehetséges javítják, ha nem, akkor vagy egy ugyanolyan új terméket küldenek, vagy jóváírással zárják le a reklamációt, amit mi természetesen továbbítani fogunk a reklamáló fél felé.

Garanciavesztés:

- A terméken égés, törés, rozsda, repedés vagy egyéb látható fizikai sérülés.
- Nem rendeltetésszeru használat. Ennek minosül a termék gyári alapbeállításait meghaladó teljesítményen történo használat (más néven túlhajtás), illetve a termék gyártója által megadott paramétereken túli mechanikai és/vagy elektromos terhelés, illetve nem a célnak való felhasználás.

Nem garanciális hibák: - A vásárló hardver/szoftver környezetében nem muködo, egyébként hibátlan termék.
- Meghajtó program, szoftver és BIOS frissítés.
- Poros, nedves környezetben való használat, szakszerutlen kezelés, tárolás
- Használt termékek vásárlása esetén nem garantáljuk a programokhoz kapcsolódó, internetes kódok muködését, plusz tartalmak és támogatások elérését.
   Folytatás

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
43164 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés