Silent Hill Origins

ÚJ TERMÉK
3.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 14592

KONAMI 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Silent Hill Origins [PSP]

A Silent Hill: Origins (Japánban Silent Hill Zero néven ismert) az ötödik kiadott rész a Silent Hill túlélőhorror sorozatban, amit a Konami és a Climax stúdió tervezett, és adott ki, a Sony PSP-re.

Az Origins főszereplője Travis Grady, egy kamionsofőr. A történet szerint zavaros múltú, és azt, hogy mi áll ennek hátterében, a játékosnak kell feltárnia, a város múltjával egyetemben. Grady éppen áthalad Silent Hill környékén, mikor azonban kénytelen megállítani a kamionját egy lány miatt, aki állítólag Alessa Gillespie szellemképe. Követi egy égő házba, ahol lát egy gyanús nőt (Dahlia Gillespie) a ház közelében, aki éppen menekül. Travis kiment a házból egy súlyosan megégett lányt, aki valószínűleg a valódi Alessa. Később megpróbál utánanézni, hogy mi történt a megmentett lánnyal, és meglátogatja az Alchemilla kórházat. A játék története itt indul be.

 • A játék képi világa is szebb lett, részletesebb felbontást kapott mind a ködös, mind a rémálom világ, valamint realisztikus fény és árnyékrendszert használ.

 • Silent Hill Origins
  katalógusba hozzáadva: 2007.07.02.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Silent Hill Origins

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok