SimCity Societies: Deluxe Edition HU

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 41260

Electronic 7 éven aluliak számára nem ajánlott  HU feliratok

LEÍRÁS: SimCity Societies: Deluxe Edition HU [PC DVD]


A csomag tartalmazza a SimCity: Societies játékot és a SimCity Societies: Destinations datadiscet.

SimCity: Societies
A SimCity sorozat legújabb része egy sor új funkcióval jelentkezik, amik most már nem csak a városod építgetését, de kultúra, szociális viselkedés, különféle életkörnyezetek létrehozását is lehetővé teszik.

Építs várost a művészeknek, szellemvárost, zöld várost vagy bármilyet, amihez kedved van. A könnyen kezelhető, új és változatos építő szimulátorral a SimCity: Societiesben a Neked legmegfelelőbb várost tudod felépíteni.

A játék elején ki kell választanod a 350 várostípusból, hogy melyiket szeretnéd tovább fejleszteni. Mindegyik engedi szabadon kombinálni a struktúrákat. Több építészeti stílusból meríthetsz ihletet, a valóságosaktól az irreálisan futurisztikusakig. Az épületek kinézete tükrözi a céljukat és a nevüket. Kattintással további lehetőségek jelennek meg.

A fejlesztési folyamat során fokozatosan új lehetőségek jelennek meg, amik elősegíthetik, de lassíthatják is a társadalom fejlődését. A játékban új funkciókészletek is helyet kaptak, amiknek segítségével összekapcsolhatod az újfajta erőforrásokat felhasználó, vagy fejlesztő épületeket, az ún. szociális energiát. Az, hogy milyen arányban kevered ezeket az erőforrásokat fogja meghatározni a városod szociális energiáját.

Vagy boldog és játékos, gazdag és hatalmas esetleg szófadó és rémült? A város sorsa csak a Te kezedben van. Mit mivel kötsz össze, csak a Te döntésed, hiszen Te vagy a város alkotója.

SimCity Societies: Destinations
A datadisc javítja a játékélményt azzal, hogy minden a város vagy település elkészítéséhez szükséges eszközt felkínál. A kibővíett pályagenerátor, minden várost identifikálni tudsz, ahol árfolyamváltásra van lehetőség, és a városod hasznot húzhat ebből. A terjedelmes tematikus parkoktól, a trópusi strandokon keresztül a turistautakig, több, mint 100 új épület áll rendelkezésedre a céljaid megépítéséhez.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 HU feliratok  CZ feliratok
SimCity Societies: Deluxe Edition HU
katalógusba hozzáadva: 2011.08.09.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: SimCity Societies: Deluxe Edition HU

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok