The Sims 4: Discover University PC DVD

Bruttó ár
13.790 Ft
Nettó ár: 10.858 Ft
 
Termék kódja: 403065
ElectronicEN szinkron

The Sims 4: Discover University [PC DVD]

Merülj el a tankönyvekben, és mutasd meg, mennyire szeretsz iskolába járni! Kezdj tanulni, és mutasd meg iskolás lelkedet a The Sims 4 Discover University kiegészítőben. A Simek egyetemisták lesznek, és élvezhetik tanulmányaikat és az iskolán kívüli tevékenységeket.

Vegyél fel tantárgyakat, amelyek hozzásegítik a Simeket a sikerhez mérnöki, pedagógusi vagy jogi karrierjükben. Fedezd fel a robotikát és ping-pongot, vagy kerülj bajba és rúgasd ki magad a konkurens iskolából. Tanulj szorgalmasan, aludj ameddig csak szeretnél - a lényeg, hogy igyekezz jó jegyeket szerezni!

Lakj kollégiumban vagy albérletben, fedezd fel Britechester-t biciklin, látogass el a diák klubba vagy tanulj a könyvtárban! Élvezd a diákélet szépségeit!

A Simeken múlik, hogy hogyan állnak hozzá az egyetemi élethez. Tanulhatnak egész éjjel, vagy lazán is vehetik, és alhatnak. Játszhatnak dzsúszpongot, focilabdával zsonglőrködhetnek, vagy eltölthetik idejüket barátaikkal. A Simek beléphetnek iskolai egyesületekbe/szervezetekbe is, vagy akár titkos csoportba is.

Rendezd be a Simed kollégiumi szobáját a dekorációk segítéségével, amelyek a személyiségét tükrözik. Szerezz be új tárgyak, mint például plakátokat és minihűtőt. Rengeteg lehetőségünk van személyiségünk és iskolás lelkünk kifejezésére.



A Datadisc aThe Sims 4 alapjáték meglétét igényli!

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronDE feliratokCZ feliratokPL feliratok

Kapcsolódó termékek (1)


Értékelések The Sims 4: Discover University

Nincs vélemény a termékről.