The Sims 4 + The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Sims 4 + The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu - XBOX ONE
ÚJ TERMÉK
11.426 Ft
5.890 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 410879

Utolsó frissítés időpontja: 2021.10.27. 21:55
Electronic12 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió

LEÍRÁS: The Sims 4 + The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu [PS4]


Hozzon létre egyedülálló történetet a Csillagok háborúja világából a Simsei számára, miközben felfedez egy távoli bolygót a Galaxy's Edge attrakciójától a DisneyLand -en és a Disney World -ben a The Sims 4 Star Wars: Batuu Expedition -ban. Simsed csatlakozik az Ellenálláshoz, beilleszkedik a gazemberek közé, vagy embereket toboroz az Első Rendbe? A döntés csakis rajtad áll! Dolgozzon a Sims hírnevén, hogy elérje a küldetéseket, szerezzen fénykardot vagy droidot, és találkozzon olyan híres Star Wars -karakterekkel, mint Rey és Kylo Ren.


Élvezze a Galaxis szélét. Világos, hogy a Simseid már nincsenek otthon. A millenniumi Falcano -tól a menzán, ahol valójában él, a batuui polgárok egyedi ruházatáig - a Simseket teljesen elnyelik a Star Wars világ híres vizuális és hangérzetei. Ismerje meg a helyi idegeneket, hogy megértse, hpgy Batuu valóban miért egy egyedülálló bolygó. Amikor a Simseid hazatérnek, új dekorációkat és recepteket hozhatnak magukkal, amelyeket az utazás ihletett, vagy akár barátságos tréninget szervezhetnek a fénykardokkal.


Hozza létre a Star Wars történetét. Az ellenállás, az Első Rend és a gazemberek harcolnak Batuu irányításáért, és a Simseid akciója dönti el, hogy végül ki lesz sikeres. Simseid képesek leküzdeni a kihívásokat és végigvinni a különleges küldetéseket, amelyek megváltoztatják az erőviszonyokat. Munkája nemcsak a világot fogja megváltoztatni, hanem jutalmakat is kap, mint például a Csillagharcosokkal való repülést, új ruhákat és nagyon fontos küldetéseket Batuuba. És ki tudja? Talán megtalálja a lelki társát Batuun!


Találkozzon híres karakterekkel. A küldetés teljesítésével a Simsek hírnév -pontokat szereznek, és minél több pontja van, annál közelebb kerül a fontos helyi frakciók vezetőivel való találkozáshoz. Lehetőségei attól függően változnak, hogy mit csinálnak Simsei. Döntse el, hogy támogatja Kyla Rena -t az Ellenállás bázisának feltárásában, vagy inkább csatlakozik Reyhez és Vi Moradihoz, és harcol az Első Rend ellen? Bármilyen utat is választanak a simsei, Hondo Ohnaka és gazemberei mindig segítenek néhány további Galaktikus kredit megszerzésében.


Szerezze meg saját fénykardját és droidjait. Fedezze fel Batuut, és találjon kiberkristályokat, amelyek segítenek a Star Wars világának legkívánatosabb műtárgyának: a fénykardnak a felépítésében. Szerezze meg az összes darabot, hogy valóban egyedülálló fegyvert építhessen. Majd később hívd meg a többi Simset egy fénykard párbajra! 


A csomag tartalmazza a teljes The Sims 4 játékot és a DLC Expedition to Batuu játékot.


The Sims 4 + The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu
katalógusba hozzáadva: 2020.09.02.

Vélemények: The Sims 4 + The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu

Nincs vélemény a termékről.