Bus Simulator 21 (Day One Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
9.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 434300
Astragon

Bus Simulator 21 (Day One Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentesen, közepes karcolás nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A buszod. Az Te útvonalad. Az útiterved. Vár a Bus Simulator 21, a sorozat történetének legátfogóbb és legfejlettebb flottájával. A Bus Simulator 21-ben a jól ismert nemzetközi gyártók, például a Volvo, az Alexander Dennis, a Scania, a BYD, a Grande West és a Blue Bird 30 hivatalosan engedélyezett buszának listája bővül az előző részekben szereplő népszerű márkák modelljeivel (Mercedes-Benz , Setra, IVECO BUS és MAN). Most először képes lesz megbirkózni a napi üzemeltetés kihívásaival emeletes fülkében és az elektromos buszokban. A Bus Simulator 21 automatikus funkciói gondoskodhatnak az irányítási feladatokról, és a buszsofőrök egyszerűen élvezhetik a vezetéssel töltött időt. Ezenkívül a forgalom és a gyalogosok felülvizsgált mesterséges intelligenciája, valamint a csúcsrendszerhez szorosan kapcsolódó nappali és éjszakai dinamikus ciklus, és valamint a különböző időjárási körülmények lebilincselőbb buszvezetési élményt biztosítanak. Játssz egyjátékos módban vagy szinkronizált többjátékos módban. Vidd biztonságosan és gyorsan az utasokat az úticéljukhoz, és jutalmat kapsz a gyors és biztonságos utazásért a fizetésnap végén. A szabadon elérhető akadálymentesítési funkciók, mint például a gyors ugrás a kívánt megállókhoz a térképen, gyors előretekerés és a számítógépes buszútvonalak irányítása - mindez kiegészíti a buszsofőr virtuális élményét, és még több szórakozást biztosít a kormánykeréken! Élvezd a Bus Simulator 21 -et a számítógépén vagy a konzolokon! A Bus Simulator 21 a következőket tartalmazza:
  • Bus Simulator 21 játék
  • Bus Simulator 21 - USA Skin Pack
  • Bus Simulator 21 - Protect Nature Interior Pack
    bus_day_one_ed

  • Értékelések Bus Simulator 21 (Day One Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.