Singles: Flirt up Your Life!

ÚJ TERMÉK
1.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 41317

Deep 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott  angol verzió

LEÍRÁS: Singles: Flirt up Your Life! [PC CD]


Éppen most költöztél be, és abból a kis pénzből, amivel rendelkezel be kell rendelkezned a lakást, és meg kell vásárolnod mindent, amire a kényelmes élethez szükséged van. A játékban mindkét szereplőt Te irányítod, reggelit készítesz, munkába jársz, pihensz, relaxálsz, alszol – vagyis minden csinálsz, amit a normális életben is.

Ezen kívül célod még a Mike és Linda közötti viszony kialakítása is, ami csak akkor lehetséges, ha mindketten boldogok. Az, hogy milyen viszony alakul ki közöttük, csak rajtad múlik. A játékban öt aspektusból közelíthető meg kettejük viszonya: romantika, barátság, szex, szórakozás és problémák. A pozitív viszony a pár között a barátságnál kezdődik, a flörttel folytatódik az intimitáson keresztül és az erotikus játékokban csúcsosodik ki. De vigyázz, az elvégezetlen házimunkák súrlódásokhoz vezetnek!

A Singles: Flirt up Your Life több, mint 100 tárgyat kínál, amivel felszerelheted a lakásodat. A szereplők modelljei nagyon részletesek (több, mint 30.000 poligon fejenként) és realisztikus animációkkal hatnak rád.

Rendelkezésedre áll 16 különböző, szabadon alakítható szereplő, amiknek különböző a személyisége és a karrierjük is befolyással van a mindennapi szükségleteikre, a tevékenységükre, a kapcsolataikra. Kipróbálhatod, hogy működhet-e a femme fatale és a legjobb barátja vagy a szépfiú és a stréber lány közötti viszony.

Singles: Flirt up Your Life!
katalógusba hozzáadva: 2011.08.17.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Singles: Flirt up Your Life!

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok