SingStar: ABBA

SZINTÉN ELÉRHETŐ
ÚJ TERMÉK
5.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 36589

Sony 7 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: SingStar: ABBA [PS3]

 • A Sony Computer Entertainment Europe, az ABBA és a Universal Music bejelentette együttműködését a SingStar keretein belül.

 • A Sony Computer Entertainment Europe ma ismertette az ABBA-val történő közös munka részleteit, azaz hogy a zenekar legnagyobb slágereit a Singstar-on belül PlayStation 2 és PLAYSTATION 3 szórakoztatóközpontokra együttesen is megjelenteti. A készülékek tuladonosai a már ikonszerű számokat tudják majd kedvenceikkel együtt énekelni, azaz olyan dalokat, mint a Mamma Mia, Gimme Gimme Gimme, Waterloo és a Dancing Queen.

 • A SingStar ABBA magával az ABBA zenekarral szoros együttműködés után jelenik majd meg az Universal Music Group gondozásában először Svédországban, amely a zenekar szerzői jogait is kezeli egyben. A megállapodás része, hogy lemez-alapon csak Playstation-ön elérhetők a számok 2009 decemberéig.

 • Az ABBA slágerek világsikerét a 370 millió eladott példány jelzi. 1992-es „Gold” című albumuk minden idők egyik legkelendőbb kiadása, amit a SingStar megállapodás követett, ahogy az ABBA slágerek ismét egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek – a Mamma Mia! film kirobbanó sikerével kezdődően.

 • “Nagy örömömre szolgál, hogy az ABBA-val együttműködve adhatjuk ki legfrissebb SingStar játékunkat már az idei Karácsonyra.” – mondta David Reeves, a Sony Computer Entertainment Europe elnöke. “A popcsillagként fénylő együttes sikere évről-évre töretlen, és pontosan tudjuk, a SingStar rajongók milyen nagyra értékelik az ilyen válogatásokat, és biztosan gyűjteményük féltett kincse lesz.”

 • Lucian Grainge, az Universal Music Group International vezérigazgatója: “Az ABBA bekerült a zenészvilág ama elit klubjába, akik népszerűsége az idők előrehaladtával csak nő, ahogy az új generációk is ráéreznek a dalok ízére és ugyanúgy megkedvelik azokat. A SingStar ABBA-val a világ biztos ismét dalra fakad.”

 • A SingStar ABBA tökéletes válogatást nyújt bármely parti számára, garantálja, hogy a poprajongók – tekintet nélkül a korra – remegve várják az idei télen való megjelenést.

 • SingStar: ABBA
  katalógusba hozzáadva: 2008.11.13.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: SingStar: ABBA

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok