Sins of a Solar Empire (Trinity Edition)

ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 40344

 7 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Sins of a Solar Empire (Trinity Edition) [PC DVD]


A Trinity Edition tartalmazza a Sins of a Solar Empire alapjátékot és a Sins of a Solar Empire: Entrenchment és a Sins of a Solar Empire: Diplomacy datadisceket

Sins of a Solar Empire
Komplex űrbéli real time stratégia epikus sci – fi történettel a háttérben. Három játszható oldallal: ipari Trader Emergency Coalition, psi – technológiát használó The Advent és a technikailag legfejlettebb Vasari.

Mindhárom faj különleges technológiai fát kínál, és megvannak természetesen az előnyeik és a hátrányaik is a főbb területeken (gazdaság, politika, harc, kutatás). A Te feladatod a nemzet irányítása politikailag, gazdaságilag, katonailag egyaránt. Egységek sokaságát fogod űrbéli harcokba küldeni, amik az egyszerű RPG rendszeren belül folyamatosan fejlődnek, és új képességeket és tulajdonságokat szereznek.
Sins of a Solar Empire: Entrenchment
A Sins of a Solar Empire: Entrenchment az első mikro kiegészítő a sikeres űrstratégiához a Stardock műhelyéből. A játékban különféle kiegészítők és javítások jelennek meg, mint az aknamezők, az űrállomások, fejlesztések a SubSpace Inhibitor védőtornyokhoz, minek következtében lelassul az ellenséges űrhajók mozgása a torony hatókörén belül.
Sins of a Solar Empire: Diplomacy
A Sins of a Solar Empire: Diplomacy a következő mikro kiegészítő a sikeres űrstratégiához a Stardock műhelyéből. Már a cím is árulkodó lehet. Ebben a kiadásban a diplomácia fejlesztésére került a fő hangsúly. A javításnak köszönhetően a fajok most már képesek az egymással való kooperációra és a kereskedelemre. Nagyon hasonlít a játékban alkalmazott rendszer a Galactic Civilizations 2 rendszeréhez.

Sins of a Solar Empire (Trinity Edition)
katalógusba hozzáadva: 2010.12.11.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Sins of a Solar Empire (Trinity Edition)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok