Skull and Bones Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Skull and Bones - PS5
28.390 Ft
18.390 Ft
Nettó ár: 14.480 Ft
 
Termék kódja: 448553
UbisoftEN szinkron

Skull and Bones [Xbox Series X|S]

Xbox fiók és Xbox Live Gold előfizetés (külön megvásárolható) szükséges a játékhoz. Állandó internetkapcsolat és Ubisoft fiók szintén szükséges.
A 17. század végén a legendás rablás történetei a világ minden tájáról vonzották a fiatal számkivetetteket. Az irdatlan gazdagság után kutatva a hétköznapi férfiak és nők messzire merészkedtek otthonuktól. Csak az önfenntartás ösztönével voltak felfegyverkezve, és mindent kockára tettek azért, hogy mérhetetlen gazdagságra tegyenek szert.

Lépj be a Skull and Bones veszélyes paradicsomába, amelyet az Indiai-óceán ihletett a kalózkodás aranykorában, miközben harcolsz az esélyek ellen, és hírhedt kalóz leszel. Építs egy sor egyedi hajót, hogy túlélj, boldogulj és uralkodhass egy hatalmas világban, amely minden évszakban új kihívásokat és funkciókat hoz!

Fő tulajdonságok

    A te hajód, a te játékstílusod
    • Építs és használj akár 12 különböző hajót, különböző sebességgel, tartóssággal és kapacitással! Vezess frontális támadást, vagy célozd meg pontosan az ellenség gyenge pontjait! Minden hajó egyedi jutalmakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a céljaidnak megfelelően testreszabhasd, és további testreszabása is lehetséges a játékstílusodnak megfelelően.
    Brutális tengeri csaták
    • Végy részt izgalmas tengeri csatákban, ahol mindent kockára teszel a legnagyobb jutalomért! Használj különféle erős fegyvereket, például ágyúkat, aknavetőket, ballisztákat, torpedókat és még sok mást, hogy legyőzz más hajókat és meghódíts erődöket! Használd a kapitány eszközeit, például távcsövet, hogy keress új lehetőségeket, például kereskedelmi útvonalakat vagy gazdag kereskedelmi hajókat, és fedezd fel az ellenség gyengeségeit!
    Pokol a paradicsomban
    • Az afrikai partvidék száraz sivatagaitól Kelet-India buja trópusi szigeteiig a Skull and Bones világa egy felfedezésre váró kincsesbánya. Tanuld meg a szelet előnyödre fordítani, módosítva a vitorláidat, hogy növeld a sebességed, miközben megpróbálsz túlélni kiszámíthatatlan vizeken, veszélyes hullámokban és halálos vadonban!
    A hírnév hatalom
    • Növeld hírhedtséged és frissítsd felszerelésed! Ahogy teljesíted a beszállítóktól, a helyi csoportoktól és a világ bűnözőitől származó különféle megrendeléseket, több erőforráshoz és lehetőséghez fogsz hozzáférni a híres kalózzá válás útján.
    A te világod, a te szabályaid
    • Vitorlázz egyedül az Indiai-óceánon, vagy csatlakozzatok akár két barátoddal vagy játékossal, akikkel a tengeren találkozik. Ha extra kihívásra vágysz, bekapcsolhatod a PVP-t, és tesztelheted képességeidet más játékosokkal szemben.

Trailer


Értékelések Skull and Bones

Nincs vélemény a termékről.