Sleeping Dogs - XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
4.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 227935
Square

Sleeping Dogs - XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A játékban Wei Shen titkos rendőr bőrébe bújsz, akit azzal bíznak meg, hogy épüljön be az egyik legveszélyesebb bűnszervezetbe a Triádok közé. Hong Kong átkutatása közben a város neonfényekkel ragyogó környezete, a szák sikátorok és a terjedelmes utcai piacok környékén rajzolódik ki a hihetetlen történet a hűségről és az árulásról. Wei elkezd kételkedni a saját motivációjával kapcsolatban, mert egyre mélyebbre süllyed az alvilágban. Olyan mélyre, amilyen mélyre a legvadabb álmaidban sem képzelte.

Hong Kong szigete akcióval teli, minden utcasarok, a piac minden sarka, minden dokk és minden felhőkarcoló vad tűzpárbaj, utcai lövöldözés, üldözés és brutális közelharc helyszíne lehet. A Sleeping Dogsban harcművészeti mozdulatok széles skáláját mutathatod be, köszönhetően az egyik legintuitívabb és legjobban átgondolt harcrendszernek. Mutass be csonttörő rúgásokat, kombókat, filmekbe illő kaszkadőrmutatványokat. Használd a körülötted lévő tárgyakat a körfűrésztől a nyilvános telefonokon keresztül a hűtőig, hogy előnybe kerülhess.

Értékelések Sleeping Dogs - XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.