Sniper Elite

SZINTÉN ELÉRHETŐ Sniper Elite - Wii
ÚJ TERMÉK
2.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 36460

Ubisoft 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Sniper Elite [PC DVD]


A Sniper Eliteben egy amerikai mesterlövész bőrébe bújsz, aki német katonának álcázva magát megpróbál információkat szerezni Berlinben az 1945 – ös német atomkísérletekről az amerikai titkos szogálatnak az OSS – nek. Ha nem sikerül a küldetése, akkor az atomtechnológia Sztálin és a szovjet hadsereg kezére jut, aminek beláthatatlan következményei lesznek.

A titkos küldetések során ki kell használnod a kiképzésen elsajátított képességeidet, hogy a kulcsfontosságú pozíciókat elérd. Likvidálni kell majd a gépfegyver fészkeket, a páncélozott járművek személyzetét, az őröket és mindent, ami akadályoz a küldetés végrehajtásában. Mindezt természetesen csendben, észrevétlenül és halálpontosan. Éppen úgy, mint egy igazi mesterlövésznek ki kell használnod minden tapasztalatod és hallgatnod kell az ösztöneidre.

A játékban kihasználhatod a first- és a third person nézetet is, hogy teljesíteni tudd mind a 28 küldetést a háború sújtotta Berlinben. Az ellenfél célbavételekor figyelembe kell venned mindent. A gravitációt, a szél irányát, erősségét, a pulzusod, a légzésed ütemét, a testhelyzeted. Mindezt a biztos találat érdekében. Hiszen csak egy lövésed van! De azzal megváltoztathatod a történelmet.
 • Tökéletesen pontos ballisztika
 • Tökéletes fizikai modellezés, szélirány, szélerősség, gravitáció, légzés, stb.
 • 28 szint, részletes történelmi helyszíneken a Brandenburgi kaputól a Templehof reptérig
 • Oszd meg a tapasztalatod a barátaiddal a coop módban (osztott képernyő)
 • Állandó akció, lassított felvételek a legjobb lövésekről

 • Sniper Elite
  katalógusba hozzáadva: 2008.10.16.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Sniper Elite

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok