Sniper: Ghost Warrior (Double Pack)

ÚJ TERMÉK
8.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 211746

505 18 éven aluliak számára nem ajánlott és tiltott angol verzió

LEÍRÁS: Sniper: Ghost Warrior (Double Pack) [XBOX 360]

39017 A csomag tartalma: Sniper: Gost Warrior és a Sniper: Ghost Warrior 2.

Sniper: Ghost Warrior.
Egy fiktív dél-amerikai Isla Trueno szigetén játszódik, ahol a deszpotikus katonai mód a könyörtelen Vasquez generális vezetésével legyőzte az eredeti demokrata államot. Ön, mint a kommandó ellenállás tagja a lázadók táborának infiltrálását kapta feladatul. A titkos szolgálat jelentései szerint a régi finomítóban rendez egy találkozót, a hivatal egységei igyekeznek ezt kihasználni a támadás elvégzésére. Amikor a kommandó a szigetre megérkezik, egyértelművé válik, hogy a tervet az új körülményekhez kell idomítani, harci képességeinket felhasználni a misszió sikeres befejezése érdekében.

A Sniper: Ghost Warrior játék fő mozgatója a realizmus és egy igazán valósághű ballisztikus rendszer, amely a lövés repülési útvonalát kiszámolja, annak becsapódási pontját és körülményeit, mint pl. a szél irányát. A dzsungel tökéletes óvóhelyként szolgál, ahonnan lőhet a célpontjaira, míg az egység többi tagja az Ön szemeiként funkcionálnak, melyek figyelmeztetik Önt a kulcsfontosságú célokra és azok helyzetére. Vezérelnie kell a mesterlövész lélegzetét is, hogy minél pontosabban célozhasson, amíg a Bullet Cam hihetetlenül részletekben gazdag felvételt ad a lövésről.

A misszió 16 részt tartalmaz, a támadás problematikus próbálkozásairól. Továbbá láthatja az olajfúró tornyokat, bányákat, partokat és romokat. A történet tele van meglepetésekkel. A dzsungel különféle hangjainak köszönhetően minden maximálisan élethű, amely a játékost állandó éberségre készteti. A játék robbantási elemeket tartalmaz, hihetetlen lövöldözésekkel, amikor az ellenség elhagyja a búvóhelyét, és az egység kénytelen csatlakozni egy nyitott harchoz.
 • Élje át ezt a lövöldözős rendszert,  amely lehetővé teszi a távolságok beállítását, vagy a természeti jelenségek befolyását, mint pl. a szél erőssége.
 • A helyes légzés a jól célzott lövések és a beavatkozások alapja.
 • Figyelmesen működjön együtt a megfigyelő társaival.
 • A részletekben gazdag Közép-Amerika környezetének grafikus kidolgozása.
Sniper: Ghost Warrior2
 • Sniper: Ghost Warrior 2 az elődjének pontosságát új és izgalmas szintre emeli. Ez az egyedi modern multiplatform FPS lövöldözős játék a legmodernebb CryEngine 3 által vezérelt. A Sniper: Ghost Warrior 2 missziói grafikailag lenyűgözőek és variabilis kihívásokat kínálnak fel Önnek.
 • Fegyverek egész sora áll rendelkezésére.
 • Stealth játszhatóság.
 • Híres forgatókönyvírók epikai története.
 • A Bullet cam elsősorban a sikeres beavatkozásokat mutatja.
 • Hűen ábrázolja a fegyvereket.
Sniper: Ghost Warrior (Double Pack)
katalógusba hozzáadva: 2013.04.16.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Sniper: Ghost Warrior (Double Pack)

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok