Sonic & All-Stars Racing: Transformed

SZINTÉN ELÉRHETŐ Sonic & All-Stars Racing: Transformed - XBOX 360Sonic & All-Stars Racing: Transformed - PC DVD
ÚJ TERMÉK
5.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 290419

SEGA 7 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Sonic & All-Stars Racing: Transformed [PS3]

290419 A Sonic & All-Stars Racing: Transformed játék karakterei ismét a startvonalon állnak, hogy harcoljanak a győzelemért. Versenyezzen a szárazföldön, vízben, levegőben hihetetlen, átváltozni képes járművekkel, amelyek autóról hajóra, repülőre képesek átváltozni. Fejlessze vezetői képességeit  a csúszások által, ugráljon, gyorsuljon fel, hogy megelőzhesse ellenfeleit.
  • Ezek nem egyszerű versenyek. Minden karakter saját egyedi gépjárművel rendelkezik, amely autóvá, hajóvá, repülővé tud változni.
  • Több mint 20 legendás All-Stars karakter tér vissza. Minden forma egyedileg vezérelhető, és Önnek mind a három forma vezérlését meg kell tanulnia.
  • Versenyezzen a földön, vízen és a levegőben 16 dinamikus pályán, melyek a SEGA történelme által inspirálódtak.
  • Használja a pusztító fegyvereket, amelyek készségeket igényelnek, hogy tudjon lőni, célozni, blokkolni. Visszatérnek különféle merész és stílusos versenyek. Térjen ki a veszélyek elől.
  • A régi ellenségeskedések az online multiplayer módban éleződhetnek ki, amely akár 8 játékos számára vannak. Induljon el az All-Stars világába, próbálja ki ezt a nagy mennyiségű módot és kihívás, a Grand Prix módot is beleértve, az arénát beleértve.
Sonic & All-Stars Racing: Transformed
katalógusba hozzáadva: 2015.04.01.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Sonic & All-Stars Racing: Transformed

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok