Sonic Colours: Ultimate Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Sonic Colours: Ultimate - PS4Sonic Colours: Ultimate - XBOX ONE
Bruttó ár
12.390 Ft
Nettó ár: 9.756 Ft
 
Termék kódja: 431267
SEGAEN szinkron

Sonic Colours: Ultimate [NSW]



Csatlakozz Sonichoz egy nagy sebességű, élethosszig tartó kalandban! Gonosz dr. Eggman egy gigantikus csillagközi vidámparkot épített, tele hihetetlen túrákkal és színes látnivalókkal – de a „Wisps” idegen faj hajtja.

Használd a Sonic Lightning sebességét, hogy kiszabadítsd a Wisp-eket, és fedezd fel elképesztő képességeik titkait, miközben hat egyedi, színes világot fedezel fel, amelyek mindegyike tele van veszélyes ellenségekkel és akadályokkal, amelyeket le kell győznöd.

Most lenyűgöző, előkelő látványvilággal, további funkciókkal, új játékmóddal és továbbfejlesztett játékmenettel – ez az Ultimate Sonic Colors élmény.

HANGSEBESSÉG ÉS NON-STOP TEVÉKENYSÉG

Gyorsulj fel szupersebességű adrenalinra, közelíts meg kihívásokkal teli világokat, és manőverezz át veszélyes akadályokon.

WISP POWER-UPS

Alakítsd át Sonic-ot a Wispsa csodálatos idegen erejével, hogy legyőzd az ellenséget, és felfedd a csillagközi vidámpark titkait.

JOBBAN, MINT AZ ELŐTT

Kompatibilis a következő generációs konzolokkal, és most minden eddiginél színesebb a továbbfejlesztett látvány és grafika (4K PS4-en és XB1-en), Ulta-Smooth 60 képkocka/másodperc PS4-en és XB1-en, újratervezett vezérlőkkel és sok más játékfejlesztéssel.

Az előrendelt Sonic Colors: Ultimate (Launch Edition) ajándékot is tartalmaz Baby Sonic kulcstartó formájában.



sonic_all





Értékelések Sonic Colours: Ultimate

Nincs vélemény a termékről.