Sony DualShock 4 Vezeték nélküli Vezérlő, silver - BAZÁR (használt termék , 12 hónap garancia)

Bruttó ár
22.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 378986
SONY

Sony DualShock 4 Vezeték nélküli Vezérlő, silver - BAZÁR (használt termék , 12 hónap garancia)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a meghajtó megvásárolt, 100% -ban működőképes és tesztelt nagyon megkímélt állapotban teljes csomagban szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

327709
 Élje át a PlayStation 4 konzolon a játék vezérlésének evolúcióját a Sony DualShock 4 Wireless Controller vezérlővel.
  • A DualShock 4 vezérlőnek köszönhetően egészen új érintőfelülettel érkezik, amely a játék világát egy új résszel egészíti ki, Share gomb, amelynek köszönhetően barátaival megoszthatja élményeit, és mindezt ergonómiai dizájnnal, melynek köszönhetően már sosem fogja akarni a kezei közül elengedni. Lehetővé teszi élményeit valós időben megosztani a stream szolgáltatások felhasználásával.
  • A DualShock 4 új vezérlője sixaxis szenzorral, megvilágított LED felülettel rendelkezik, amely aszerint világít, hogy mi történik a képernyőn. A világító felület lehetővé teszi a döntő információk megjelenítését, mint pl. a sérüléseket, tapasztalatokat stb. A vezérlő jack konnektorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a többi játékossal való kommunikációt, chatelést.



Értékelések Sony DualShock 4 Vezeték nélküli Vezérlő, silver - BAZÁR (használt termék , 12 hónap garancia)

Nincs vélemény a termékről.