Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black + FIFA 21 CZ

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
ÚJ TERMÉK
37.037 Ft
30.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 411250

SONY

LEÍRÁS: Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black + FIFA 21 CZ [CUH-ZCT2E]


Használd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Szerezd meg a FIFA 21 játékot és egy DualShock 4 kontrollert egy csomagban!

Sony DualShock 4 Wireless Controller v2
A játék forradalma a kezedben
Ragadd meg a játékirányítás új generációját a vezeték nélküli DualShock 4 kontroller képében, ami új, a pontosságra kihegyezett designnal érkezik.

Az eddigi legjobb design
Oszd meg a legjobb pillanataidat a játékból a "Share" gomb által. Szintén egyszerűen megoszthatod a videóidat, a játékból a képeidet egyenesen a PS4 rendszeren. Szintén lehetőséged van elő közvetítést indítani. Mindezt ráadásul az elindított játék megszakítása nélkül. A hátsó gombok és az analóg karok ebben az új verzióban robosztusabb hatásúak és ellenállóbbak is.

Még jobb ellenőrzést élvezhetsz a játék felett a beépített érintőkijelző által, ami most egyedi fényreakciót jelenít meg, ami extra dimenzióval egészíti ki a játékot. A fényes csík az akcióktól függően különböző színekkel világít ki.

A kontroller beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal is rendelkezik, amik rögzítik a kontroller mozgását. A DualShock 4 kontroller bármilyen USB porton keresztül tölthető.

A kontroller rendelkezik beépített hangszóróval is, ami még élethűbbé teszi a játékélményt. A beépített 3,5 mm jack csatlakozónak hála egyszerűen csatlakoztatható fejhallgató is, ami kizárja a külvilágot.


FIFA 21 CZ
Légy győztes az EA SPORTS FIFA 21 játékban, amely a Frostbite technológián alapul. Mindegy, hogy az utcán vagy a stadionban, a FIFA 21-ben több módon játszhatunk, mint eddig bármikor, beleértve az UEFA Champions League-t és a CONMEBOL Libertadores-t.


Minden játékosnak, aki megvásárolja a FIFA 21 címet PS4 vagy XBOX ONE konzolra, lehetősége van INGYENESEN upgradelni a játékot a Gen5 konzolokra (ún. PlayStation 4 --> PlayStation 5 vagy XBOX ONE --> XBOX SERIES X) egészen a FIFA 22 megjelenéséig. Az ingyenes upgradehez fizikai lemezre van szükség a FIFA 21 cím letöltéséhez. Röviden ez azt jelenti, hogy az upgradehez a Gen5 konzol lemezmeghajtó mechanikával is rendelkező változatára van szükség.

Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black + FIFA 21 CZ
katalógusba hozzáadva: 2020.09.10.

Vélemények: Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black + FIFA 21 CZ

Nincs vélemény a termékről.