Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black

A héten több mint 5 ügyfél vásárolta meg
ÚJ TERMÉK
27.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
várjuk a beérkezést, tervezett dátum
2021.10.29. (50 szabad darab)
Futárral a kézbesítés 11.2.2021
Termék kódja: 356887

SONY

LEÍRÁS: Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black [CUH-ZCT2E]


A játék forradalma a kezedben
Ragadd meg a játékirányítás új generációját a vezeték nélküli DualShock 4 kontroller képében, ami új, a pontosságra kihegyezett designnal érkezik.

Az eddigi legjobb design
Oszd meg a legjobb pillanataidat a játékból a "Share" gomb által. Szintén egyszerűen megoszthatod a videóidat, a játékból a képeidet egyenesen a PS4 rendszeren. Szintén lehetőséged van elő közvetítést indítani. Mindezt ráadásul az elindított játék megszakítása nélkül. A hátsó gombok és az analóg karok ebben az új verzióban robosztusabb hatásúak és ellenállóbbak is.

Még jobb ellenőrzést élvezhetsz a játék felett a beépített érintőkijelző által, ami most egyedi fényreakciót jelenít meg, ami extra dimenzióval egészíti ki a játékot. A fényes csík az akcióktól függően különböző színekkel világít ki.

A kontroller beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal is rendelkezik, amik rögzítik a kontroller mozgását. A DualShock 4 kontroller bármilyen USB porton keresztül tölthető.

A kontroller rendelkezik beépített hangszóróval is, ami még élethűbbé teszi a játékélményt. A beépített 3,5 mm jack csatlakozónak hála egyszerűen csatlakoztatható fejhallgató is, ami kizárja a külvilágot.


Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black
Értékelve 5 az 5-ből 1 értékelés alapján
Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black
katalógusba hozzáadva: 2016.09.08.

Vélemények: Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black

Nincs vélemény a termékről.