Sony PlayStation Move Navigation Controller [CECH-ZCS1E] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
5.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 248338
SONY

Sony PlayStation Move Navigation Controller [CECH-ZCS1E] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

A PlayStation Move Navigation Controller a játék szereplőjének irányítására szolgál azokban a játékokban, amik támogatják a PlayStation Move berendezését és megkövetelik a szereplő mozgatását a játékban. Tekintettel arra, hogy egyik kezedben a PlayStation Move Motion Controllert tartod a Navigation Controller jobb választás a DualShock3 kontroller D-padjánál.

A PlayStation Move Navigation Controller modern designnal tűnik ki. Tartalmazza az analóg kart és az iránybillentyűket, amiknek segítségével egyszerűen irányítható a játékban a szereplő. Hasonlóan a többi PlayStation 3 vezeték nélküli kontrollerhez a Navigation Controller is lítium - ion akkumulátorokból kapja az energiát és Bluetooth kapcsolaton kommunikál a konzollal.

Értékelések Sony PlayStation Move Navigation Controller [CECH-ZCS1E] - BAZÁR (Használt áru)

Nincs vélemény a termékről.