Sony PlayStation Silver Wired Stereo Headset for PS4

ÚJ TERMÉK
11.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 266071

SONY

LEÍRÁS: Sony PlayStation Silver Wired Stereo Headset for PS4 [CECHYA-0087]

A PlayStation Silver Wired Stereo Headset tökéletes mélységet és tiszta hangzást hoz, a PS plattform alkalmazkodó játékmódjai új szintre emelik a játék élményét. A 7.1 virtuális térhangzás új életet lehel a város dzsungeljébe és a földönkívüli világokba, míg a rejtett mikrofon zajszűrő funkciója megkönnyíti a barátaival, játszótársaival való csatlakozást. Valójában csak most lesz alkalma tapasztalni azt, hogy hogy kellett volna eddig egy játéknak hangzania.
  • Gazdag, dinamikus hangzás a PlayStation 4, PlayStation 3, USB által PC-n, teljes 7.1 virtuális térhangzásban, esetleg csatlakoztassa le 3.5 mm audio kábeljét a hangzásvezérlőről és a mikrofontól és csatlakoztassa PlayStation Vita-hoz, vagy más mobilkészülékhez.
  • Élje át a nagy robbanásokat, halk figyelmeztetéseket, kapcsolódjon online barátaihoz a kihúzhatós mikrofon segítségével.
  • Töltsön le saját módokat, melyeket kifejezettem a PlayStation plattform számára készítettek a fejlesztők, és amelyek kifejezetten kedven játékai hangzásminőségét kívánja javítani a Headset Companion App alkalmazás segtségével.
  • A légáteresztő fülpárna könnyű konstrukciója több órányi kényelmes játszást biztosít.
  • Kompatibilitás: PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, PC/Mac, mobilkészülékek.
Sony PlayStation Silver Wired Stereo Headset for PS4
katalógusba hozzáadva: 2015.02.02.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Sony PlayStation Silver Wired Stereo Headset for PS4

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok