Sony PlayStation Vita LEGO Action Heroes Mega Pack + Sony Playstation Vita Memory Card 8GB

ÚJ TERMÉK
64.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 349434

SONY 7 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Sony PlayStation Vita LEGO Action Heroes Mega Pack + Sony Playstation Vita Memory Card 8GB [PCH-2016-ZA01-LAH]

349434
A csomag tartalma sony PlayStation Vita (model 2000), Sony Playstation Vita Memory Card 8 GB ôs LEGO Batman 3: Beyond Gotham, LEGO The Hobbit és a The LEGO Movie Videogame a PlayStation Store játékok letölthető vouchere.
Sony PlayStation Vita
A Sony legendás handheld konzoljának utódja, valamint új dizájn és kivételes megbízhatóság. A konzol teljesítménye a Playstation 3 konzol szintjén van. A Vita nemcsak magasabb szintű technikai felszereltséggel érkezik, hanem új dizájnnal és rendkívüli megbízhatósággal.

A konzol két analóg karral, érintőkijelzővel és beépített érzékelővel van ellátva. Ezen kívül a PlayStation Vita Wi-Fi technológiával van ellátva, mely segítségével csatlakozhat az internethez és nemcsak más játékosokkal is játszhat, hanem más PlayStation 3 konzol tulajdonosokkal. A PlayStation Vita adatmédiummal is rendelkezik, ahol az UMD disk helyett a konzolba új formátumú kártyát helyez bele.

A PlayStation Vita 2000 sorozat rendszerével a játék és a szórakozás hihetetlen világát hordhatja a zsebében, és a PlayStation vita rendszer minden remek funkcióját vékonyabb és könnyebben hordozhatóbb dizájnban.

Az 1 GB beépített memóriának köszönhetően azonnal játszhat. Nagyobb tárhelyre van szüksége? Semmi probléma. A PlayStation Vita 2000 sorozat rendszerét bővítheti 8 GB, 16 GB, 32 GB memória kártyával, így még több játékot, alkalmazást, képet és videót menthet el.

A PlayStation Vita 2000 sorozat nagyobb teljesítményű akkumulátorral van ellátva, ami azt jelenti, hogy a kedvenc játékait akár szünet nélkül 6 órán át játszhatja, vagy akár 7 órán át nézhet videókat. A verzió dizájnja úgy volt módosítva, hogy teste még elegánsabb legyen. Konkrétan 20% vékonyabb, és 15% könnyebb. Kedvenc játékait most még egyszerűbben viheti bárhova magával.

Csatlakozzon Wi-Fi-n keresztül online, hogy multiplayer játszhasson ismerőseivel, töltse le a PlayStation Store legújabb játékait, csatlakozzon a kedvenc szociális hálózatához, vagy nézzen YouTube videókat. Akár játszik, filmet, vagy YouTube videókat néz, barátaival kommunikál különféle szociális hálózatokon, minden egy szuperéles öt hüvelyk átmérőjű kijelzőn történik.
 • Nagy teljesítményű processzor és grafikus processzor LCD kijelzővel lehetővé teszi a gazdag vizuális hatást, amely eddig egyetlen hordozható szórakoztató rendszernél nem volt lehetséges. A PS Vita rendszer tökéletes ovális alakja pont a kezébe illik.
 • A PS Vita rendszer egyedi hátsó érintőpanellel és első érintőkijelzővel, valamint egy előlapi és egy hátlapi kamerával rendelkezik. Továbbá három mozgásérzékelővel, gyroszkóppal, akcelerométerrel és elektronikus iránytűvel.
 • Minden titulus a PS Vita rendszerhez LiveArea Screens van ellátva, ahol megoszthatja másokkal a szórakozását a többi játékossal. A PlayStation Network hálózat által hozzáférése van a játékokkal kapcsolatos információkhoz, megjelenítheti az Aktivita protokollt, valós idejű chatet folytathat barátaival stb.
 • A PS Vita rendszerben helyfelderítő szolgáltatásokat találhat, amelyek a PlayStation Network alap funkcióinak része. A rendszerben előre fel van telepítve a Near alkalmazás, amely kifejezetten ehhez a szolgáltatáshoz volt kifejlesztve.
 • A PS Vita rendszerben új tartalomnak örülhet, amely az Android rendszert használja.
 • A PS Vita rendszer játékait közvetlenül a PlayStation Store üzletből töltheti le internet segtségével, vagy a specializált üzletekben új játék médiumot vásárolhat.
 • Systém PS Vita rendszer közvetlen interakciót tesz lehetővé a mozgós játékokkal, melyek ujjai mozdulatával háromdimenziós valóságot imitál - érintés, fogás, figyelés, nyomás, húzás. Az érintőkijelző és a hátlapi érintőpanel kombinálása játékélmény, melyet eddig egyetlen hordozható konzol sem biztosított.
Műszaki adatok: Processzor: ARM Cortex jadro A9 (4 magos)
 • Grafikai processzor: SGX543MP4+
 • Memória: 512 MB
 • VRAM: 128 MB
 • Beépített memória: 1GB
 • Kijelző (érintő képernyő): multiérintős kapacitatív LCD kijelző, 5" (16:9), 960 x 544 px, kb. 16 mil. szín,
 • Súly: 219 g
 • Külső méretek: 183,6 × 85,1 × 15 mm (szélesség × magasság × mélység)
 • Hátsó érintő panel: multiérintős kapacitatív érintő panel
 • Kamerák: 2x (előlapi és hátlapi)
 • Érzékelők: systém detekcie pohybu podža šestich osí (trojosový gyroskop, trojosový akcelerometer, trojosový elektronický kompas)
 • Vyhžadávanie polohy: vstavaný systém GPS, podpora služby bezdrôtového vyhžadávania polohy
 • Hang: beépített sztereofon reproduktorok, beépített mikrofon
 • Nyomógombok és kapcsolók: PS gomb, bekapcsoló gomb, irányjelző gombok (felfelé/lefelé/fobbra/balra), akciógomb (háromszög, kör, kereszt, négyzet), oldalgombok (jobb/bal), jobb analóg kar, bal analóg kar, Start gomb, Select gomb, hangerő szabályozó gombok (+/-)
 • Vezetékmentes kommunikáció: IEEE 802.11b/g/n (n= 1x1) (režim Infrastructure/režim Ad Hoc), rozhranie Bluetooth 2.1+EDR (A2DP/AVRCP/HSP)
 •  Üzemhőmérséklet:  5 - 35 °C
 • Sony PlayStation Vita Memory Card 8 GB

 • Tartsd biztonságban a mentett adataidat a hivatalos memóriakártyának köszönhetően, ami minden konzol tulajdonos számára nélkülözhetetlen
 • A memóriakártyán tárolhatod a PlayStation Storeból letöltött tartalmakat, a multimédiás tartalmakat és a játékok mentéseit is
 • Kapacitás: 8 GB
  A hivatalos memóriakártya elengedhetetlen a Sony Computer Entertainment által a PlayStation Vita konzolokhoz forgalomba játékok futtatásához. Egyes címek, amik más fejlesztőktől kerülnek forgalomba felhasználhatják a mentésekhez a játék kártyáján lévő szabad területet, miáltal futtathatók hivatalos memóriakártya nélkül is.
 • LEGO Batman 3: Beyond Gotham

  A LEGO Batman videójáték sorozat visszatér akcióval teli kalandokkal. A LEGO Batman 3: Beyond Gotham játékban Batman a DC Comics világának szuperhőseivel egyesíti erejét és elindulnak a világűrbe, hogy megállítsák a gonosz Brainiacot, aki meg akarja semmisíteni a világot. Brainiac Zöld lámpás segítségével világokat zsugorít össze melyeket a minibolygó-gyűjteményébe. A szuperhőseinknek most minden erejükkel azon igyekeznek, hogy Brainiacot megállítsák, még mielőtt túl késő lenne, céljuk különböző világok Zöld lámpásait összegyűjteni és megelőzni Brainiacot.
  • Az egyszerű játszhatóságnak köszönhetően az akció egészen új méreteket ölt.
  • Változtasson harcot nagy stílusban, LEGO Hazard kockái alkalmazkodnak .
  • Utazzon 45 misszión át az eredeti történet dinamikus, gyorsaságának köszönhetően.
  • Játsszon és testesítse meg a DC Comics világ 105 karakterének egyikét.

  LEGO The Hobbit

  A LEGO: The Hobbit az első két Hobbit film történéseit követi, amik J. R. R. Tolkien művei alapján születtek. Részese lehetsz hát Középfölde kalandjainak ebben a szögletes LEGO világban, klasszikus LEGO humorral fűszerezve.

  Csatlakozz Gandalfhoz és barátaihoz, hogy a Magányos hegység lábánál fekvő Ereborba jussatok, ami valamikor a vad törpe király, Thor uralma alá tartozott, de a hatalmat már a gonosz sárkánykirály, Smaug ragadta magához.

  Képes vagy legyőzni Smaugot és visszaszerezni a királyságot?


  The LEGO Movie Videogame

  A LEGO Movie Videogame akcióval és humorral teli kalandban részesít. Emmet, az eredeti LEGO figura bőrébe bújva tévedésből "akként a bizonyos" személyként azonosítanak, akinek a világ megmentése a feladata. A játék során alkalmad lesz megtapasztalni a szuper - építők erejét és saját, elképesztő LEGO kreációkat is alkalmad lesz létrehozni. A játék 15 szintjén 90 játszható karaktert is kipróbálhatsz.

  Olyan autentikus LEGO élményben lehet részed, amilyenben eddig még soha, az új LEGO stílusnak és az új animációknak köszönhetően, illetve most először a világ is kizárólag LEGO építőkockákból épül fel.


  Sony PlayStation Vita LEGO Action Heroes Mega Pack + Sony Playstation Vita Memory Card 8GB
  katalógusba hozzáadva: 2016.04.05.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Sony PlayStation Vita LEGO Action Heroes Mega Pack + Sony Playstation Vita Memory Card 8GB

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok