Soulcalibur 6 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Soulcalibur 6 - PC DVDSoulcalibur 6 - PS4
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
Termék kódja: 379941
BandaiEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.890 Ft-ért

Soulcalibur 6 [XBOX ONE]

Üdvözöljük ismét a történelem színpadján a Soulcalibur 6 játékban.
E kedvelt fegyveres harcjáték a sorozat 20. évfordulójának alkalmából a sorozat egy újabb részével jelentkezik. A játék visszatér gyökereihez, de új mechanikus fejlesztéseket is hoz a harcokba.

A sorozat egyik része sem nézett még ki ilyen dinamikusnak és drámainak, a játékélmény is erősödött a lenyűgöző grafikának köszönhetően. Utazzon be karakterisztikus harctereket a 16. századból, és élje át a két legendás kardért folyó küzdelmeket. A karakterek teljes skálájával találkozhatunk, beleértve a kedvelt Mitsurugi és Spohitia karaktereket, de természetesen újoncok is bemutatkoznak. A játékot az alapjaitól kezdve átdolgozták. Új fejlesztés a Reversal Edge System, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megtalálják az egyensúlyt a támadás és a védekezés között. E rendszer aktiválását követően a játékosok folyamatosan védekezhetnek, és ellentámadásokat indíthatnak teljes erővel. Ezek a taktikai lehetőségek és maguk a harcok kihangsúlyozódnak a dinamikus kamerának köszönhetően.

Küzdjön a játék által irányított karakterek ellen, hívja ki barátait, vagy küzdjön harcosokkal az egész világból gyors és dinamikus küzdelmekben csodálatos vizuális hatások mellett. A széles karakterskála, a különböző fegyverek és az egyszerű irányítás kombinációja azt jelenti, hogy a játékot minden játékos élvezheti, és azonnal legyőzheti ellenfeleit. Postavte sa počítačom ovládanému AI, vyzvite priateľov, alebo bojujte s bojovníkmi z celého sveta v rýchlych a dynamických súbojoch s úchvatnými vizuálnymi efektmi. Hviezdne obsadenie bojovníkov s rôznorodými zbraňami kombinované s jednoduchým ovládaním znamená, že hru si môžu užiť všetci hráči a okamžite poraziť svojich súperov.




Értékelések Soulcalibur 6

Nincs vélemény a termékről.