Space Invaders: Invasion Day

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 204417

Taito 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Space Invaders: Invasion Day [PS2]


A Space Invaders: Invasion Day tulajdonképpen egy old school lövöldözős játék, amiben visszatérnek a már ismert földönkívüli ellenségek, hogy azt tegyék, amihez a legjobban értenek. A történet ezúttal a Földön játszódik és nagyvárosban. 50 szintet kell teljesítened és le kell győznöd mind a 10 bosst, hogy visszaverd a támadást.

A játék két játékmódban játszható. A singleplayer történeti módban három karakter sorsát kísérheted figyelemmel. Játszhatsz Ashley, a fiatal fotográfus bőrébe bújva, aki a vőlegényét keresi. Játszhatsz Justin bőrébe bújva is, aki nem mellesleg a helyi utcai banda vezére, és fő célja a bosszú a barátai haláláért. Játszhatsz Naji bőrébe bújva is, aki egy speciális rendőri egység tisztje. Minden karakter saját egyei tulajdonságokkal, fegyverekkel és történettel rendelkezik. A bossok legyőzése után, a szintek végén, renderelt vágóképek jelennek meg, hogy bővítsék és érthetőbbé tegyék a történetet.

Survival módban játszhatsz egyedül és egy barátoddal együtt is. A cél minél több pont összegyűjtése a földönkívüliek elpusztítása által és a túlélés, természetesen. A játék mindaddig folytatódik, amíg el nem fogy az összes életed. Bonuszként extra energiát és jobb fegyvereket szerezhetsz, amik elengedhetetlenek a magasabb pontszámok megszerzéséhez.

Az új designon kívül a Space Invaders: Invasion Day egy rejtve tartalmazza az eredeti 1978 - ban készült klasszikus verziót is.


Space Invaders: Invasion Day
katalógusba hozzáadva: 2012.02.23.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Space Invaders: Invasion Day

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok