Spacebase: Startopia Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Spacebase: Startopia - PC DVDSpacebase: Startopia - PS5Spacebase: Startopia - Xbox Series X|SSpacebase: Startopia - NSW
Bruttó ár
7.990 Ft
Nettó ár: 6.291 Ft
 
Termék kódja: 410993
EN szinkronA játék upgrade PlayStation 5-re lehetséges

Javasolt termékek (1)

Spacebase: Startopia [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A Spacebase Startopia a gazdasági szimuláció, az építési stratégia és az RTS csatározások eredeti keveréke - mindezt humorral fűszerezve. Legyen képes gondoskodni az űrállomás 3 fedélzetéről, lefoglalni 8 idegen fajt és megvédeni őket az ellenséges támadásoktól. Az egyjátékos adaptív harci mód mellett kipróbálhatja a többjátékos verseny- vagy csapatmódot is legfeljebb 4 játékos számára. Töltsön el 10 missziót parancsnokként, és tegye a Spacebase Startopia-t az üzleti világ és az idegenforgalom legvonzóbb helyévé az univerzumban! Gondoskodjon 3 fedélzetről: a túlélés szempontjából fontos helyiségeket tartalmazó Sub Deckről, az utasok szórakoztatására szolgáló Fun Deckről és a Bio Deckről, amely az ellátáshoz szükséges állat- és növényvilágot tartalmazza. Nem vagy egyedül az űrállomáson - győzd le ellenfeleidet, szabotáld a gazdaságukat, vagy támadd őket mechanikai egységeiddel. Futtasson sikeres kereskedéseket, és vigyázzon az űrkalózokra, akik megpróbálják megtámadni az állomást. Kísérni fogja a VAL kommentátorát, aki mindig az Ön oldalán áll, de néha nem "megbocsát" egy szakszerűtlen megjegyzést.

Értékelések Spacebase: Startopia

Nincs vélemény a termékről.