Spider-Man 3 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Spider-Man 3 - PS3Spider-Man 3 - XBOX 360
Bruttó ár
3.390 Ft
Nettó ár: 2.669 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 7490
ActivisionEN szinkron

Spider-Man 3 [PC DVD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Videojáték adaptációja a film, amelyben vállalja a szerepét a népszerû pók ember védekezõ New York elõtt egy csomó szuper csalók, de még mielõtt a bandák, és talán még magukat. Ez az elsõ alkalom, mert Spider-Man lesz képes húzni a gyapjú piros-kék színû, fekete volt, és valóban kölcsönöznek az új készségek és növelni erejüket, a mobilitás és a tartósság, hanem kéri, hogy több figyelmet és gondoskodást. Spider-Man in Black sõt egyre nehezebben lesz kezelhetõ és kezelhetõ, és ha nem vigyázunk, nagyon könnyû lesz a hõs szuper gazember, aki New York-iak utálom. Készülj fel egy viszonylagos szabadságot, tárgyalás, ahol képes lesz magát válassza ki, hogy továbbra is végezze el a történetet küldetések, vagy úgy dönt, hogy ütni zloèinectvo egy több városrészének New York City, hogy a pestis nemcsak Spider-Man ellenségei, de még triád bûnbandák. Emberrablások, lopások, gyilkosságok, minden, amit meg kell birkózni, és ez biztosan nem lesz könnyû. A gengszterek nem adják fel könnyen, és nagy számban lesznek. De ugyanez igaz a csata hagyományos szuper gazember, hogy sor kerül a terület a város körül. Akkor lesz kénytelen használni az összes által kínált lehetõségeket a kifinomult harci rendszer, amely szerint a nem csak a befejezõ kombó ütések, de speciális támadások, hogy vezethet pusztulása interaktív oldalak.
Spider-Man 3 - PC - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 1 értékelés alapján.

Értékelések Spider-Man 3

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od Cseszlai Roland 5 az 5 csillagból! 2012.01.10.
Lehet idõpontot kérni a játék megrendeléséhez? Azt tudom hogy pár nap mire ki szállítják.
SuperGamer.hu:
Igen, lehet. Ha tudja, melyik nap felel meg a játék kézbesítésére, kérem azt jelölje meg a megrendelés \"megjegyzés\" rovatában. Amennyiben lehetõségünk van, alkalmazkodni fogunk.
Üdvözlettel, Tóth Károly
Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1