SpongeBob Squigglepants

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 2.27.
Termék kódja: 7536

Utolsó frissítés időpontja: 2018.2.24. 01:10
THQ 7 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: SpongeBob Squigglepants [Wii]


A legőrültebb és legfurcsább SpongyaBob kalandban készülj fel a röhögőgörcsökre, amikről Kockanadrág gondoskodik. Hat bolondos világba több, mint 100 mini játékot kell teljesítened. SpongyaBob Kockanadrág Rád bízza a pilóta szerepét a villámgyors mini játékokban, amikben alig pár másodperc alatt fel kell találnod Magad, mert már jön is a következő.
Az állandóan és gyorsan megújuló gyors kihívásokban SpongyaBob kalauzol a Nickelodeon féle egyedi rajzstílusban. A játékban Kockanadrág lehetővé teszi a digitális rajzolást, festést, színezést és a SpongyaBob logós bélyegzők használatát. A uDraw használatával mesterműveket készíthetsz Patchy magángyűjteményébe. Az egyedülálló SD kártya exportnak köszönhetően kiállításokat is rendezhetsz a műveidből.
A játék során SpongyaBob legnagyobb rajongója Patchy kalóz fog kalauzolni, aki a játékból az új kiegészítő vízalatti világ pályán eddig nem látott dinamikus akciójátékot varázsolt.
 • Forogj, mozogj, fuss át vagy rajzzal oldd meg a több, mint 100 mini játékot, amelyek úgy lettek megtervezve, hogy élvezhesd a gyors iramot és közben jól is szórakozz
 • Eddig nem látott SpongyaBob rajzok a Nickelodeontól tematikusan szétosztva a hat őrült világ szerint
 • A SpongyaBob rajongói klub elnöke Patchy lesz a kalauzod a játékban, az izgalmas akciókban, a vízalatti bolondozásban
 • Fess, színezz rajzol bármit, ami csak eszedbe jut. Saját színek, paletták, bélyegzők és egyéb eszközök állnak rendelkezésedre, amiknek köszönhetően művészi alkotások születhetnek Patchy magángyűjteményébe
 • A uDraw lehetővé teszi a művek mentését, megosztását, nyomtatását

  A játék uDraw nélkül NEM fut!

 • SpongeBob Squigglepants
  katalógusba hozzáadva: 2011.05.16.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: SpongeBob Squigglepants

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok