Spyro Reignited Trilogy [NSW] - BAZÁR (használt)

Bruttó ár
8.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 402203
Activision

Spyro Reignited Trilogy [NSW] - BAZÁR (használt)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

Három Spyro játék újragondolt változata, ami minden rajongó örömére kiadásra kerül.

A csomag három játékot tartalmaz - Spyro: The Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! és Spyro: Year of the Dragon új, fantasztikus látványvilággal.

spyro_1.jpg
Spyro: The Dragon:
Gnasty Gnorc visszatért a száműzetésből és szabadjára engedte a mágiát a sárkányok birodalmában. A sárkányokat kristályokba zárta, hogy létrehozhassa saját gnorc seregét. Spyro a barátjával Sparxal az utolsó megmaradt sárkányok, akik képesek beutazni mind a hat világot és felszabadítani a sárkányokat és megmenteni a sárkányok birodalmát. Spyro 2: Ripto's Rage!:
Spyro eljutott Avalar birodalmába, hogy ártalmatlanná tegye a gonosz varázslót, Riptot, aki az Avalart sújtó háborúért tehető felelőssé. Az ország minden része Ripto ellenőrzése alatt áll, ezért Spyronak nem lesz könnyű dolga, ha helyre akarja állítani a békét. Spyro: Year of the Dragon:
A sárkányok birodalma a sárkány évét ünnepli. Feltűnik azonban egy titokzatos maszkos alak, aki ellopja az összes sárkánytojást. Az elfelejtett birodalomban az ellopott tojásokat a rhynorcok serege védi mágiával. Spyro régi és új barátokkal indul visszaszerezni az ellopott tojásokat, legyőzni a rhynorcok seregét és megállítani a maszkos varázslót.
spyro_2.jpg


Értékelések Spyro Reignited Trilogy [NSW] - BAZÁR (használt)

Nincs vélemény a termékről.