Spyro Reignited Trilogy Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Spyro Reignited Trilogy - PS4Spyro Reignited Trilogy - NSW
Bruttó ár
10.890 Ft
Nettó ár: 8.575 Ft
 
Termék kódja: 382902
ActivisionEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 8.290 Ft-ért

Spyro Reignited Trilogy [XBOX ONE]

Három Spyro játék újragondolt változata, ami minden rajongó örömére kiadásra kerül.

A csomag három játékot tartalmaz - Spyro: The Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! és Spyro: Year of the Dragon új, fantasztikus látványvilággal.

spyro_1.jpg


Spyro: The Dragon:
Gnasty Gnorc visszatért a száműzetésből és szabadjára engedte a mágiát a sárkányok birodalmában. A sárkányokat kristályokba zárta, hogy létrehozhassa saját gnorc seregét. Spyro a barátjával Sparxal az utolsó megmaradt sárkányok, akik képesek beutazni mind a hat világot és felszabadítani a sárkányokat és megmenteni a sárkányok birodalmát.

Spyro 2: Ripto's Rage!:
Spyro eljutott Avalar birodalmába, hogy ártalmatlanná tegye a gonosz varázslót, Riptot, aki az Avalart sújtó háborúért tehető felelőssé. Az ország minden része Ripto ellenőrzése alatt áll, ezért Spyronak nem lesz könnyű dolga, ha helyre akarja állítani a békét.

Spyro: Year of the Dragon:
A sárkányok birodalma a sárkány évét ünnepli. Feltűnik azonban egy titokzatos maszkos alak, aki ellopja az összes sárkánytojást. Az elfelejtett birodalomban az ellopott tojásokat a rhynorcok serege védi mágiával. Spyro régi és új barátokkal indul visszaszerezni az ellopott tojásokat, legyőzni a rhynorcok seregét és megállítani a maszkos varázslót.

spyro_2.jpg





Értékelések Spyro Reignited Trilogy

Nincs vélemény a termékről.