SSX: Deadly Descents

SZINTÉN ELÉRHETŐ SSX: Deadly Descents - PS3
ÚJ TERMÉK
4.990 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Eladás leállítva
Termék kódja: 1221

Electronic minden korosztály számára ajánlott  EN szinkron

LEÍRÁS: SSX: Deadly Descents [XBOX 360]

ELŐRENDELÉS

Várható érkezés: 2011.novebmer 25.

Az SSX: Deadly Descents az alapjaiban változtatja meg az SSX sorozatot. Az alapot most már nem csak az ellenfelekkel való verseny, hanem a hegy egyéb veszélyeivel való küzdelem is képezi.
Fokozatosan fogsz megismerkedni a csapattak, akiknek a célja a Föld összes legveszélyesebb lejtőinek meghódítása. A csapat tagjaként eljutsz a világ legveszélyesebb helyeire, hogy legyőzd azokat.
Eljutsz majd a Himalája legmagasabb pontjaira is, ahol tanácsos minél gyorsabban legyőzni a csúcsot, mert ha túl sok időt töltesz el a ritka oxigén tartalmú közegben, könnyen elvesztheted az eszméleted. Másik érdekes pontként megjelenik az Antarktisz is, ahol tanácsos a napon maradnod lesiklás közben, mert az árnyékban nem ritka a mínusz 50 fok alatti hőmérséklet sem, amin már a tested nem úgy működik, ahogy azt megszoktad.
Ám nem csak a durva magashegyi környezet az egyetlen veszély, amivel szembe kell majd nézned. Az SSX: Deadly Descentsben a fő célod a túlélés, ám a harc közben érdemes megőrizni a stílusodat is a sorozat hagyományainak megfelelően.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:

 EN szinkron  DE feliratok
SSX: Deadly Descents
katalógusba hozzáadva: 2011.03.27.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: SSX: Deadly Descents

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok