SSX

ÚJ TERMÉK
3.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 201394

Electronic minden korosztály számára ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: SSX [PS2]

AZ EA Sports Big bemutatja az SSX - t, az első PS2 játékát. A játéka alapja a bordercross, az új extrém sportág, ami összeköti a gyorsaságot, az ugrásokat, a légi trükköket és a csonttörő eséseket. Mindennek az eredménye egy igazán szürrealisztikus verseny élmény.

Három különböző játékmódban próbálhatod ki magad. Trükköket szeretnél bemutatni? Fel szeretnéd fedezni a környezeted? vagy csak bolyongani szeretnél? Ha igen, akkor a Freeride a megfelelő választás. Show Off módban különböző trükköket mutathatsz be. Race módban egyszeri versenyen vehetsz részt vagy a World Circuit sorozatban, ahol a csillagokat mindenki körülrajongja, míg a veszteseket hazaküldik.

Mint kezdő versenyzőnek először meg kell szerezned a verseny licenszet, hogy beléphess az első ligába. A versenyeken a 24 legjobb nemzetközi versenyző ellen kell bizonyítanod. A trükkök az SSX - ben nem csak a stílusról szólnak. Minden egyes hibátlanul végrehajtott trükk feltölti az adrenalin szintedet.

Hét különböző SSX pálya áll rendelkezésre különböző nehézségi szintekkel a kezdők és a profik számára is. Aloha IceJam módban egy a Hawaii szigetek partjához vontatott jéghegyen mutathatod meg. Jobban éreznéd magad zárt teremben pinball módon versenyezve? Látogass el a Tokyo MegaPlexbe, ahol dinamikus rámpákon és nyíló - záródó ajtók között bizonyíthatsz.

A soundtrack kiválóan illik a gyors versenyhez. Nem kell állandóan körbe - körbe ugyanazt a nótát hallgatnod, az interaktív soundtrack nek köszönhetően, ami a teljesítményed alapján választja meg a zenét. Csinálj gyorsan egymás után trükköket és a zene követni fogja a tempód.
SSX
katalógusba hozzáadva: 2011.10.11.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: SSX

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok