Star Trek Online

ÚJ TERMÉK
5.090 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 41190

Atari 12 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió

LEÍRÁS: Star Trek Online [PC DVD]


Az első igazi kifejezetten online játék a sci – fi fenomén alapjain. A játék a hivatalos liszensz mellett hatalmas játékteret is kínál, amiben kalandozhatsz egy teljesen új karakter bőrébe bújva, függetlenül a választott nemtől és fajtól.

A játék története és a környezet is a 2409 – es evékben játszódik, tehát 30 évvel a Star Trek Nemesis című film után, ami azt jelenti, hogy Kirk kapitánnyal vagy Picard már nem fogsz találkozni, bár az Enterprise űrhajó még mindig bolyong a világűrben.

A különböző bolygók meglátogatása és az AI vagy más játékosok elleni harc mellett saját űrhajóddal való világűrbéli kirándulás is vár Rád. A játék ezzel új dimenziót is megnyit előtted, felejthetetlen élményekkel gazdagítva Téged a világűr legeldugottabb zugainak felfedezése közben.


A játék aktív Internetkapcsolatot és rendszeres havidíj fizetést igényel. A díjat hitelkártyával vagy előfzietői kártyával áll módodban kifizetni. A csomag 30 napos ingyenes előfizetést is tartalmaz, ami a hitelkártya számának megadása után, vagy az előfizetői kártya kódjának megadása után válik elérhetővé.

Star Trek Online
katalógusba hozzáadva: 2011.08.02.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Star Trek Online

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok