Star Wars: Battlefront 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Star Wars: Battlefront 2 - PC CIABStar Wars: Battlefront 2 - PS4
Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
Termék kódja: 371774
ElectronicEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 4.400 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 3.990 Ft-ért

Star Wars: Battlefront 2 [XBOX ONE]

Lézerkarddal a kezedben küzdd át magad a Starkiller támaszpont ellenséges csapatainak hullámain. Küzdd át magad a Yavin 4 bolygó dzsungelén a lázadók rejtett támaszpontjáig trooper egységeiddel, és nyomd el az AT-ST lépegetők tüzét. Alakítsd ki saját x-wingekből álló repülőrajodat az Első Rend csillagrombolója (First Order Star Destroyer)elleni támadásra az űrben. Vagy emelkedj fel, mint új hős a csillagok háborújában - Iden, speciális császári elit katona - és ismerd meg az egy játékos számára szóló érzelmekkel teli történetet, amely 30 évet ölel fel.



Többjátékos módban kipróbálhatod a mindhárom trilógiából származó gazdag és élő harctereket. Testre szabhatod és fejlesztheted saját hőseidet, trooper egységeid és vadászgépeid. Mindegyik egyedi képességekkel rendelkezik, melyeket kihasználhatsz a harcban. Ülj fel a tauntaunok hátára, vagy vedd át tankok és speederek irányítását! Lődd szét a városnagyságú csillagrombolókat, használd az erőt, és bizonyítsd be mennyit érsz olyan ikonikus alakokkal szemben, mint Kylo Ren, Darth Maul vagy Han Solo, ugyanis olyan játékélményben játszhatsz szerepet, melyet a már 40 éve időtlennek számító Star Wars filmek inspiráltak.



Új hős, egy el nem mesélt történet: Lépj a különleges erők elit katonáinak nyomdokaiba, akik egyaránt halálosak a szárazföldön és az űrben is, a Star Wars kampány új érzelmekkel teli történetében, amely 30 év történéseit öleli fel a Csillagok háborúja: A jedi visszatér és a Csillagok háborúja: Az ébredő erő filmek történetei között.



a Star Wars csataterei: Többjátékos mód, ahol akár 40 játékos is küzdhet kultikus hősként vagy autentikus tropperként szárazföldi, légi vagy űrbéli járművek széles skáláját használva.



Galaktikus méretű űrcsaták: Az űrcsatákat alapjában átdolgozták, az irányítást lényegesen javították, ahogy a fegyvereket is a szerkesztési lehetőségeket. Csatlakozz a saját repülőrajodhoz, és repülj át aszteroida mezőkön, repülj keresztül birodalmi hangárokon, és lődd szét a hatalmas csatahajókat legendás vadászgépek pilótájaként izgalmas csatákban, melyekben akár 24 játékos és a játék által irányított 40 vadászgép is részt vehet.



Közösen jobb: Találkozz barátaiddal, és játszatok együtt a split-screen(offline)módban saját otthonod kényelméből.






Értékelések Star Wars: Battlefront 2

Nincs vélemény a termékről.