Star Wars: Battlefront 2

ÚJ TERMÉK
12.590 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

1 szabad darab
Kézbesítés várható dátuma 2.26.
Termék kódja: 371775

Utolsó frissítés időpontja: 2018.2.22. 16:05
Electronic 15 éven aluliak számára nem ajánlott  angol verzió
DIGITÁLIS TARTALOM, CD KULCS FORMÁJÁBAN,
így akár már 10 perccel a megrendelés kifizetése után használatba veheti a játékot!
VÁLASSZA A „CD KULCS AZONNALI KÉZBESÍTÉS” LEHETŐSÉGET A FIZETÉSI MÓDOKNÁL
  • A CD kulcs azonnali kézbesítés szolgáltatás a nap 24 órájában működik a hét minden napján.
  • A CD kulcsot emailben fogjuk kézbesíteni a regisztrációs email címre, együtt a telepítési útmutatóval.

LEÍRÁS: Star Wars: Battlefront 2 [PC CD-Key]


Lézerkarddal a kezedben küzdd át magad a Starkiller támaszpont ellenséges csapatainak hullámain. Küzdd át magad a Yavin 4 bolygó dzsungelén a lázadók rejtett támaszpontjáig trooper egységeiddel, és nyomd el az AT-ST lépegetők tüzét. Alakítsd ki saját x-wingekből álló repülőrajodat az Első Rend csillagrombolója (First Order Star Destroyer)elleni támadásra az űrben. Vagy emelkedj fel, mint új hős a csillagok háborújában - Iden, speciális császári elit katona - és ismerd meg az egy játékos számára szóló érzelmekkel teli történetet, amely 30 évet ölel fel.


Többjátékos módban kipróbálhatod a mindhárom trilógiából származó gazdag és élő harctereket. Testre szabhatod és fejlesztheted saját hőseidet, trooper egységeid és vadászgépeid. Mindegyik egyedi képességekkel rendelkezik, melyeket kihasználhatsz a harcban. Ülj fel a tauntaunok hátára, vagy vedd át tankok és speederek irányítását! Lődd szét a városnagyságú csillagrombolókat, használd az erőt, és bizonyítsd be mennyit érsz olyan ikonikus alakokkal szemben, mint Kylo Ren, Darth Maul vagy Han Solo, ugyanis olyan játékélményben játszhatsz szerepet, melyet a már 40 éve időtlennek számító Star Wars filmek inspiráltak.


Új hős, egy el nem mesélt történet: Lépj a különleges erők elit katonáinak nyomdokaiba, akik egyaránt halálosak a szárazföldön és az űrben is, a Star Wars kampány új érzelmekkel teli történetében, amely 30 év történéseit öleli fel a Csillagok háborúja: A jedi visszatér és a Csillagok háborúja: Az ébredő erő filmek történetei között.


a Star Wars csataterei: Többjátékos mód, ahol akár 40 játékos is küzdhet kultikus hősként vagy autentikus tropperként szárazföldi, légi vagy űrbéli járművek széles skáláját használva.


Galaktikus méretű űrcsaták: Az űrcsatákat alapjában átdolgozták, az irányítást lényegesen javították, ahogy a fegyvereket is a szerkesztési lehetőségeket. Csatlakozz a saját repülőrajodhoz, és repülj át aszteroida mezőkön, repülj keresztül birodalmi hangárokon, és lődd szét a hatalmas csatahajókat legendás vadászgépek pilótájaként izgalmas csatákban, melyekben akár 24 játékos és a játék által irányított 40 vadászgép is részt vehet.


Közösen jobb: Találkozz barátaiddal, és játszatok együtt a split-screen(offline)módban saját otthonod kényelméből.A csomag csupán az aktivációs kódot tartalmazza, amely megadásával a játék letölthető az EA hivatalos honlapjáról. CD / DVD adathordozót a csomag NEM tartalmaz!

Star Wars: Battlefront 2
katalógusba hozzáadva: 2017.05.17.

Kapcsolódó termékek

Vélemények: Star Wars: Battlefront 2

Nincs vélemény a termékről.
fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok