Star Wars: Battlefront 2 [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Használt
7.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron
Szállítás egy héten belül
Termék kódja: 378633

Electronic15 éven aluliak számára nem ajánlottangol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
  • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
  • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
  • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
  • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.
NULL

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

Ajánlott termékek (1)

LEÍRÁS: Star Wars: Battlefront 2 [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)


Lézerkarddal a kezedben küzdd át magad a Starkiller támaszpont ellenséges csapatainak hullámain. Küzdd át magad a Yavin 4 bolygó dzsungelén a lázadók rejtett támaszpontjáig trooper egységeiddel, és nyomd el az AT-ST lépegetők tüzét. Alakítsd ki saját x-wingekből álló repülőrajodat az Első Rend csillagrombolója (First Order Star Destroyer)elleni támadásra az űrben. Vagy emelkedj fel, mint új hős a csillagok háborújában - Iden, speciális császári elit katona - és ismerd meg az egy játékos számára szóló érzelmekkel teli történetet, amely 30 évet ölel fel.


Többjátékos módban kipróbálhatod a mindhárom trilógiából származó gazdag és élő harctereket. Testre szabhatod és fejlesztheted saját hőseidet, trooper egységeid és vadászgépeid. Mindegyik egyedi képességekkel rendelkezik, melyeket kihasználhatsz a harcban. Ülj fel a tauntaunok hátára, vagy vedd át tankok és speederek irányítását! Lődd szét a városnagyságú csillagrombolókat, használd az erőt, és bizonyítsd be mennyit érsz olyan ikonikus alakokkal szemben, mint Kylo Ren, Darth Maul vagy Han Solo, ugyanis olyan játékélményben játszhatsz szerepet, melyet a már 40 éve időtlennek számító Star Wars filmek inspiráltak.


Új hős, egy el nem mesélt történet: Lépj a különleges erők elit katonáinak nyomdokaiba, akik egyaránt halálosak a szárazföldön és az űrben is, a Star Wars kampány új érzelmekkel teli történetében, amely 30 év történéseit öleli fel a Csillagok háborúja: A jedi visszatér és a Csillagok háborúja: Az ébredő erő filmek történetei között.


a Star Wars csataterei: Többjátékos mód, ahol akár 40 játékos is küzdhet kultikus hősként vagy autentikus tropperként szárazföldi, légi vagy űrbéli járművek széles skáláját használva.


Galaktikus méretű űrcsaták: Az űrcsatákat alapjában átdolgozták, az irányítást lényegesen javították, ahogy a fegyvereket is a szerkesztési lehetőségeket. Csatlakozz a saját repülőrajodhoz, és repülj át aszteroida mezőkön, repülj keresztül birodalmi hangárokon, és lődd szét a hatalmas csatahajókat legendás vadászgépek pilótájaként izgalmas csatákban, melyekben akár 24 játékos és a játék által irányított 40 vadászgép is részt vehet.


Közösen jobb: Találkozz barátaiddal, és játszatok együtt a split-screen(offline)módban saját otthonod kényelméből.Star Wars: Battlefront 2 [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)
katalógusba hozzáadva: 2017.11.13.

Vélemények: Star Wars: Battlefront 2 [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.