Star Wars: Battlefront [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
2.390 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 340416
Electronic

Javasolt termékek (1)

Star Wars: Battlefront [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

296291
2004-ben a Star Wars: Battlefront sorozat megjelenésekor szinte azonnal rengeteg játékost, és az egész világról Star Wars filmrajongót győzött meg. Egy ambíciózus lövöldözős játék volt, amelyben lehetőség volt kedvenc Star Wars karakterét megszemélyesíteni, repülni a gépezeteken és átélni a csatákat.

10 évvel később a játékosok vágyai fokozódtak bármely Star Wars közegben való játszásra, ezúttal tökéletes felbontásban élheti át a csatákat, speciális effektusok, fyzikai gépjárművek és játszhatóságnak köszönhetően, melyek megfelelnek a next-gen technológiának. A Star Wars: Battlefront játék Frostbite 3 engine-val meglepi és ismételten örömet szerez a rajongóknak.

Érezze AT-AT baljós Ön felé tartó lépteit, miközben a lázadó egységek blastereikkel a speederekre, amelyek körülöttünk zúgnak. Nézzen fel az égre, ahol X-wing és TIE Fighter vadászgépek repkednek. Készüljön fel impozáns harcokra a Star Wars világából.

Harcoljon lázadóként, Impériumként akár 40 játékossl, vagy álljon ki a filmek által inspirált kihívások ellen, akár egyedül, akár barátaival egy megosztott képernyőn keresztül, esetleg online kooperáción belül. A Star Wars: Battlefront játék a galaktikus méretű akió és a Star Wars legendás bolygóinak, fegyvereinek, karaktereinek és járműveinek valósághű grafikus megvalósítása. Egy igazán egyedi, autentikus és interaktív játékélménynek örülhet.



Értékelések Star Wars: Battlefront [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.