Star Wars: Fan Favorites 1

ÚJ TERMÉK
6.790 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 3351

Lucas 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Star Wars: Fan Favorites 1 [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Star Wars: Battlefront, Star Wars: Battlefront 2 és a Star Wars: Republic Commando játékokat.

Star Wars: Battlefront
A Star Wars: Battlefront egy kiváló multiplatform 3D akciójáték, amiben kipróbálhatod milyen is katonának lenni a 16 játékos közti multiplayer csatában. Elég kiválasztani, hogy melyik oldalon akarsz harcolni, milyen katonával, melyik hadseregben. Ha ez megvan már indulhatsz is a harcba a filmből megismert legendás bolygókon.

Rengeteg fegyver, közlekedési és harci eszköz közül választhatsz, beleértve az X – winget, a motoros szánt, az AT – ST – t, és sok mást, amik a filmben valaha is megjelentek. A játék kifejezetten multiplayer felhasználásra készült, de nem hiányzik a singleplayer játékmód sem, az okos robotok ellen.

Különböző játékmódok kaptak helyet a játékban, főleg klasszikus karakterűek, és egy teljesen új a SW Battlefronthoz fejlesztve. Ez a Conquest mód, ami stratégiai elemeket hoz az akciójátékba. A Conquest módban a győzelemhez le kell győznöd az egész bolygót. Ha nyertek, akkor az egész csapat speciális képességeket kap jutalmul, amik jól jönnek majd a más bolygókon vívott csatákban. Az abszolút győztes az lesz, aki képes mindenki mást legyőzni, legalábbis a galaxison belüli bolygók nagy részét.
 • 3 singleplayer mód: akció, Conquest és történelmi kampány
 • Multiplayer 16 játékos számára + számítógép által irányított ellenfelek
 • 12 különféle környezet és 10 bolygó
 • 4 katonai csoport, mindegyik 20 különböző katonával
 • Felderítő, nehéz fegyverzetű gyalogos, pilóta – mindegyik saját képességekkel
 • Több, mint 30 fegyver a Star Wars világából
 • Több, mint 25 szárazföldi és légi jármű, köztük az X – wing és az AT – ST
 • Hangos kommunikáció a csapattársakkal

  Star Wars: Battlefront 2
  A Star Wars: Battlefront 2 egy lépéssel előrébb viszi a Star Wars témában legkelendőbb PC játékot. A singleplayer kampányra helyezett nagyobb hangsúly mellett, amiben rengeteg Star Wars csatában veszel részt, újdonságként megjelennek az űrbéli csaták is.

  A singleplayer kampány történetekkel összekötött küldetésekből áll, amelyek a filmekből ismert helyszíneken játszódnak, de felfedezhetsz olyan területeket is csatározás közben, amit eddig egyetlen filmben sem láthattál. Sok helyszín a 3. részből lehet ismerős (vulkanikus Mustafar bolygó és a Coruscant feletti csata), megnézheted a Halálcsillag mélyét, vagy a Tantiva 4 – et a 4 epizód elejéről. Egyes kulcspillanatokban Jediként kell helytállnod, amikor kihasználhatod az Erőt és a fénykardot.

  Most először lesz lehetőséged részt venni űrbéli csatákban, vagy megtámadni az ellenséges űrhajót belülről. A saját hajód belsejéből indulsz, és el kell döntened, hogy átszállsz az ellenséges hajóra és megtámadod azt, vagy maradsz a sajátodon és visszavered a támadásokat.

  Az igényesebb multiplayer rész sem hiányozhat. Lehetőséget kapsz figyelemmel kísérni a barátaid statisztikáit is.
 • Átdolgozott singleplayer kampány intelligensebb ellenfelekkel, nagyobb hangsúllyal a történeten
 • Űrbéli csaták – TIE Fighter, X – wing és Jedi vadászgépek pilótájaként leszállhatsz az ellenséges anyahajókon és belülről is megtámadhatod azokat.
 • Speciális küldetések, amikben Jediként vehetsz részt, kihasználva az Erőt és a fénykardot. Több, mint 16 csatatér a földön és az űrben, a filmből ismert helyszíneken – Utapau, Mustafar, Coruscant, stb.
 • Multiplayer 64 játékossal

  Star Wars: Republic Commando
  A Star Wars: Republic Commando egy 3D csapatjáték, amiben felfedezheted a Csillagok háborújának seregeinek elit világát. Egy háromtagú elit csapatot kell irányítanod. Izgalmas küldetések várnak Rád mélyen az ellenséges vonalak mögött, három kampányra és 14 szintre osztva. Több, mint egy tucat halálos fegyverrel indulhatsz harcba. Különleges újdonság a játékban, hogy egész csapatokat tudsz egyetlen gombnyomással irányítani. Harcba is küldheted a harcostársaidat, de más parancsokat is kiadhatsz nekik.
 • Mint a Köztársaság elit egységének tagjára, izgalmas csaták várnak Rád
 • Sok helyet, szereplőt, járművet most először lesz alkalmad megismerni. A seregedet természetesen klónok alkotják, abban a formában, ahogy a filmben is megjelennek
 • Élvezd a valódi Star Wars környezetet, próbáld ki az új fegyvereket, fedezz fel különleges helyeket
 • Tökéletes, a legújabb technológiákat használó grafika
 • Több játékos számára játszható, beleértve a deathmatch, a team deathmatch és a capture the flag módokat
 • Játssz online 16 játékos ellen

 • Star Wars: Fan Favorites 1
  katalógusba hozzáadva: 2010.12.05.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Star Wars: Fan Favorites 1

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok