Star Wars: Squadrons [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

2.790 Ft
2.390 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 411887
Electronic

Star Wars: Squadrons [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás sérülés nélkül, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Űzd a légi csaták művészetét az autentikus Star Wars: Squadrons játékban. Készülj fel az adrenalinban gazdag több játékos módú csatákra belső nézetből, a gép mellől. A seregbe belépő pilóták az Új köztársaság és a Birodalom vadászgépeinek fülkéiben találják magukat, és csatlakoznak a stratégiai űrbéli csatákhoz 5 az 5 ellen. Alakítsd gépedet, annak felszerelését a különböző játékstílusok érdekében, és győzd le az ellenfeleket. A pilóták csapatként győzhetnek, és taktikai feladatokat teljesítenek a már jól ismert és eddig még ismeretlen csatatereken. Szállj be az olyan vadászgépekbe, mint az X-wing és TIE Fighter. Alakítsd a felszerelést és a külső kiegészítőket, és miközben a környezetet bámulod szükség szerint irányítsd át az energiát a fegyverek, pajzsok és motorok között.
  • Találkozzatok intenzív csatákban 5 az 5 ellen több játékos módban.
  • Ülj be az Új köztársaság és a Birodalom különböző osztályú gépeinek pilótafülkéjébe, mint például az A-Wing és TIE bombarder.
  • Használd előnyödre a vezérlő paneleket, és élvezd a csata intenzitását belső nézetből.
    Az Online multiplayer mód Xbox Live Gold előfizetést igényel!

    Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!


  • Értékelések Star Wars: Squadrons [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.