Star Wars: The Force Unleashed [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Használt
4.690 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
külső raktáron...
Átlag 1 hét beszerzési idő
Termék kódja: 263235

Lucas 15 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió
HASZNÁLT ÁRU (BAZÁR)
A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl.
 • Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk.
 • Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek.
 • A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan.
 • A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Star Wars: The Force Unleashed [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

 • Réges régen, egy messzi messzi galaxisban... A legenda folytatódik, itt a Star Wars: The Force Unleashed, amely tovább bővíti a hatalmas Csillagok Háborúja-univerzumot. Ez a történet a két filmtrilógia között, a Sith-ek Bosszúja és az Új Remény között játszódik. Darth Vader, miközben az utolsó életben maradt Jedi lovagok után kutat, éppen a Kashyyyk bolygón jár, amikor találkozik egy kisfiúval, akiben óriási az Erő. Magával viszi a fiút, és egy titkos tanítványt nevel belőle. A fiú, akinek eredeti neve Galen Marek, Starkiller néven válik a sötét oldal szolgájává, és igazi Sith lovaggá. Darth Vader megbízza különböző küldetésekkel, ahol a megmaradt Jedi lovagokat kell elpusztítania. Ám Starkiller nem tudja, hogy a galaxist járva olyan dolgokban is része lesz, amik örökre megváltoztatják az életét és felfogását.

 • A Star Wars: The Force Unleashed a LucasArts utolsó belső fejlesztésű játéka. Egy akció-kalandjáték ez, amelyben a fénykardos küzdelmeken túl nagy hangsúlyt kap az erő használata. Starkiller képes akaratával tárgyakat vagy ellenfeleket mozgatni, azokat ide-oda dobálni, ezáltal a környezetet használni a saját előnyére. Az ellenségekkel így többféleképpen is el lehet bánni. Megölheted őket fénykarddal, de hozzájuk is vághatsz tereptárgyakat. Csak rajtad áll. Az egyes pályák többnyire lineárisak, de vannak alternatív útvonalak és rejtett helyiségek is.

 • A főhős fejlődni is képes, a játék során egyre jobb Erő-képességei lesznek, valamint egyre gyorsabbá és ügyesebbé válik. Az Erőt nemcsak tárgyak dobálására, de ajtók áttörésére, és még sok másra is lehet használni. A főellenségek legyőzése nemcsak kitartást és ügyességet, de jó reflexeket is kíván. Ezek a jelenetek "QTE" rendszerben zajlanak, vagyis a képernyőn megjelenő gombot kell azonnal lenyomni. Ekkor Starkiller lenyűgöző mozdulatokat hajt végre, fénykardjával képes kettévágni egy lépegetőt, vagy néhány mozdulattal megölni egy Rancor szörnyet.

 • A Star Wars: The Force Unleashed-ben valóban elszabadul az erő, te magad irányíthatod, és közben a Csillagok Háborúja univerzum egyik legnagyobb kalandját élheted át, ezúttal a sötét oldal szorításában. Feltűnnek jólismert szereplők is, Leia hercegnő, Bail Organa, és még sokan mások. Ha ezt a játékot választod, jogosan mondhatod, hogy az Erő legyen veled.

 • Star Wars: The Force Unleashed [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)
  katalógusba hozzáadva: 2015.01.02.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Star Wars: The Force Unleashed [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok