Star Wars: The Old Republic

ÚJ TERMÉK
3.290 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő
Termék kódja: 41113

Electronic 12 éven aluliak számára nem ajánlott angol verzió

LEÍRÁS: Star Wars: The Old Republic [PC DVD]


A csomag 30 napos előfizetést is tartalmaz

Ismerd meg a Darth Vader előtti kort, amikor a galaxisban a Galaktikus köztársaság és a Sith birodalom háborúzott egymással. Válassz magadnak hősosztályt a Star Wars klasszikus szereplői közül, mint pl. a Jedi lovagok, a csempészek, stb. A játék során döntéseket kell majd hoznod, amik befolyással lesznek a játékmenetre, és meghatározzák, hogy a jó vagy a sötét oldalra kerülsz – e. Az utad során bátor társakkal fogsz megismerkedni, akik majd az oldaladon fognak harcolni. Együtt fogtok szembenézni az ellenféllel, együttes erővel fogjátok megoldani az igényes feladatokat és együtt fogjátok felfedezni a galaxis csodáit.

Hasonlóan a BioWare eddigi játékaihoz, minden pillanatban nehéz döntéseket kell majd hoznod, amik sok mindenre befolyással lesznek. Ezáltal mindenki kicsit különböző kalandot fog átélni a játék során.

Minden játékos saját űrhajót kap, amivel utazhat a világűrben, részt vehet a csatákban, vagy csak fuvarozhatja a barátait. Ám a játék legfontosabb elem így is a történet marad.
 • Válassz egyet a nyolc legendás foglalkozás közül és válj Te is a Star Wars saga hősévé. A karakterek közötti párbeszédek teljes mértékben szinkronizálva vannak
 • Hasonlóan a BioWare eddigi játékaihoz, minden pillanatban nehéz döntéseket kell majd hoznod, amik sok mindenre befolyással lesznek. Ezáltal mindenki kicsit különböző kalandot fog átélni a játék során
 • A fontos döntések fogják meghatározni, hogy az Erő jó vagy rossz oldalára állsz
 • Építs kapcsolatokat a játékosokkal, akikkel a játék során talákozni fogsz majd
 • Harcoljatok az ellenség ellen a dinamikus párbajokban a fénykardjaitokkal
 • Szerezz saját hajót, ami az akcióid támaszpontjává válik. Fedezd fel vele a világűrt és vegyél részt vele a csatákban
 • Csatlakozz a barátaidhoz és próbáljátok ki a háborús zónákat, a multiplayaer Flshpointokat, a műveleti csoportokat, az aukciós házakat, a felszereléseket, stb.

  A játék aktív Internetkapcsolatot és havidíj fizetését igényli.

 • Star Wars: The Old Republic
  katalógusba hozzáadva: 2011.07.28.

  Kapcsolódó termékek

  Vélemények: Star Wars: The Old Republic

  Nincs vélemény a termékről.
  fizetési módok - támogatott fizetési módok és bankok