StarCraft 2: Wings of Liberty PC DVD

Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36525
BlizzardEN szinkron

StarCraft 2: Wings of Liberty [PC DVD]

StarCraft 2: Wings of Liberty verzió csak a Terran faj kampányt tartalmazza! Multiplayer játszható mindhárom fajért (Protoss, Terran, és Zerg)


A legenda visszatérése, amely közvetlenül kapcsolódik a StarCraft: Brood War kiegészítőhöz és ezzel felajánlja a lehetőséget, hogy részt vegyünk a konfliktusokban a három ismert fajoknál: Protoss, Terran, és Zerg, amelyeknél nem csak a jól ismert, de új egységeket is találunk.

Természetesen nem hiányozhatnak a hősök, akik segítenek előrehaladni ebben a dramatikus történetben teli még dramatikusabb helyzetekvel. Ami a játékvezérlést illeti a második részben ott folytatódik ahol tíz évvel ezelött az első résznél és kiegészítőjénél. Azért ismét nagyon gyors RTS-ról van szó, melyben kiegyensúlyozott ereje van minden fajnak a másikval szemben, és a singleplayeren kívül, amelyben minden oldalt más szemszögből láthatunk, kiváló multiplayert is találunk.

További tartalma a teljes térkép szerkesztő (beleértve a kézírást) amely garantálja a maximális szabadságot a módosítások létrehozásánál, főleg ha ugyanazokat az eszközöket kapjuk kezünkbe mint a játék fejlesztői ;)

  • Gazdag Terran faj kampány
  • Több mint 25 misszió, és több mint 30 órányi szórakozást
  • Szép, sima átmenet 3D-be
  • Új egységek és játék mechanizmusok
  • LAN és online multiplayer

  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    EN szinkronDE feliratokPL feliratok

    Értékelések StarCraft 2: Wings of Liberty

    Nincs vélemény a termékről.