Stronghold Collection PC DVD

Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 223514
2KEN szinkron

Stronghold Collection [PC DVD]

223514


A csomag tartalmazza a Stronghold alapjátékot, datadisk Stronghold: Crusader játékot, annak átdolgozott verzióját a Stronghold: Crusader Extreme -t, a Stronghold 2 folytatását, valamint a Stronghold: Legends, Stronghold 3 játékokat.

Stronghold

A középkori Európában játszódik, tesztelje képességeit a strategikus épületek, gépjárművek kezelése és a harcművészetek terén.
A Strongholdban a virtuális középkori világ urává válhat. Ön határozza meg az adók és az illetékek mértékét, azt, hogy mikor lesz ingyen sör, vagy mikor kerülnek megrendezésre vásárok, és még számos egyéb dologban dönthet, melyek alattvalói életét is befolyásolják. Fejlessze és védje várát, készüljön fel az invázióra, és foglalja el az ellenség erődítményeit. A kampány története elbeszélés alapon és játék interakció alapján zajlik.

  • A Stronghold missziói több mint 20 cél formájában jelennek meg. A játékos a környező települések kialakításával kezd. A falubeliek csatlakoznak a becsvágyó királysághoz, építhet műhelyeket a szerszámok elkészítéséhez, melyekkel várát és védelmi technikáját fejlesztheti.
  • Minden misszió folyamán további feladatokat kell megoldania, például bánya kialakítása, raktárak fenntartása. A bányászati erőfeszítések egyensúlyának fenntartása, mely elegendő forrást biztosít, mint a kő és a vas. Több mint 30 fajta fal, torony, védőfelszerelés áll a rendelkezésére, melyek költségei, stabilitása és hatékonysága különböznek. További speciális készülékekhez, felvonóhidakhaz, titkos fegyverekhez van hozzáférése.
  • Jólétének növelése érdekében különféle aspektusokat kell irányítania, mint például a gabonafélék beraktározása, raktárak fenntartása. Adó regulációra is szükség lesz ahhoz, hogy ekonómiája tempóját fenntarthassa.
  • A Stronghold játék vezérlésének aspektusai egyszerűsítettek a beállítható globális mutatók, a készülék vezérlő elemeinek felhasználásával, melyek eliminálják a mikromenedzsment szükségességét. A személyi erőforrások egyszerűbbek a földművesek, munkafeladatok automatikus létrehozásával.
  • A játékok harci elemei a vár védelmére irányulnak. Alakítson ki egy hadsereget vára védelmének érdekében, védje meg azt az ellenségektől, próbálja meg ellenségeit legyőzni, és megnyerni a játékot.
  • Alakítson kikepzőtáborokat, így új típusú katonákhoz férhet hozzá, mint pl. lovagok, íjjászok, valamint támadó egységek, létrások. A hadsereg különféle harci felszereléseket használ fel, mint pl. ostromtornyokat, faltörő kosokat, ballisztákat, katapultokat.
  • A Stronghold játék a GameSpy szolgáltatás és a helyi hálózatnak köszönhetően akár 8 játékos számára támogatja a multiplayer játék módot. Választhat, hogy vára védelméért fog versengeni, vagy megosztozik a katonák feletti ellenőrzésen és a források kezelésén a kooperatív módban.

Stronghold: Crusader

Induljon el a messzi Arábiába a 11. - 12. század fordulóján, amely egykor erős fegyverekkel ellátott harcosok hazája volt. Vezesse a keresztes harcosokat véres háborúkon át, vagy az Arabok oldalára állva szegüljön velük szembe. Ahogy a játék felmenője, úgy a Stronghold: Crusader is egyedi módon kombinálja az akcióelemek realtime stratégiáját az építő - gazdasági stratégia jellegzetességeivel.

  • Élje át a történelem keresztes hadjáratait négy különböző kampányban. Vezesse a lovagokat Oroszlánívű Richárdként, vezérelje az arab hadsereget Saladin,  Szíria szultánjaként.
  • Taktikázzon a sivatagban, különböző magasságokban kialakított erődítményeknél, gyűjtsön össze minden csepp vizet a tűz eloltására, és védje oázisait.
  • Élje át az ellenséges vidékek kegyetlen harcait, ahol a gyilkosok csendben gyilkolják áldozataikat, és lovas íjjászok kombinálják a halálos pontosságot az ijesztő gyorsasággal.
  • Védje erődítményét forró olajjal, árkokkal, őrökkel és egyéb módon.
  • Kezeljen konkurenciátlan fegyvereket, mint pl. a katapult, a mozgó tűzvető balliszt, az ostromtornyok, és a destruktív kis katapult (mangonel).
  • Támadja meg az ellenségeit több, mint 25 egységgel, arab kardforgatókkal, német lovagokkal és gránátosokkal.
  • A Free-built módban építsen fel egy félelmetes erődítményt.
  • A Skirmish intenzív módban támadja meg a számítógépes ellensége erődítményét, és alkosson saját legyőzhetetlen bástyát.
  • Tervezzen új, igényes szcénákat komplett térképekkel és szcénákkal.
  • Zúzza szét ellenségeit az akár 8 játékos számára tervezett multiplayer módban LAN-n, vagy interneten keresztül.

Stronghold: Crusader Extreme

A Stronghold: Crusader datadisc átdolgozott kiadása, amely pompásabb csatákat, új játékmódokat és új kampányt tartalmaz. Ebben az új kampányban akár 10.000 katonát is felsorakoztathatsz a harctéren egyszerre. A kampány igényei miatt inkább a hardcore játékosok fogják azt kiélvezni igazán.
Utazz el a XI – XII. századi Arábiába, a bátor és erős fegyverekkel felszerelt harcosok földjére. Vezesd a hosszú évek és véres háborúk során összekovácsolódott keresztes seregeket az arabok ellen, vagy éppen fordítva, próbáld visszaverni azok támadását az arabok oldalán. Csak úgy, mint az elődje a Stronghold: Crusader is kiváló kombinációja az akció a real-time stratégia és az építős – gazdasági játékoknak.

  • 4 különböző kampány a Közel – Keleten a keresztes háborúk idejéből. Lehetsz Oroszlánszívű Richárd, a keresztes seregek élén, vagy akár Saladin szultán az arabok vezére.
  • Tarts kiképzéseket a sivatagban. Építs bevehetetlen erődöket, gondoskodj a megfelelő készletek beraktározásáról és őrizz minden oázist
  • Éld át a kegyetlen harcokat az ellenség földjén
  • Készíts a barátaidnak küldetéseket a beépített editorral
  • Széles korhű fegyverválaszték
  • 25 féle harci egység áll rendelkezésedre, hogy ne kerülj legyőzhetetlen akadály elé
  • Új kampány (nem csak) a hardcore játékosoknak
  • Akár 10.000 harcos egyszerre a harctéren

  • Stronghold 2
  • A Stronghold sorozat harmadik folytatása. Az eredeti Stronghold az első és egyedüli játék volt, amely valós időben kombinálja a vár szimulációt és ostromát. A Stronghold 2 a sorozat első olyan része, amely 3D grafikával érkezik. Alattvalói mindennapos életének megfigyelése alatt alkossa meg és fejlessze különböző erődítményeit. Várja Önt ennek a középkori életnek a különféle módja, a vásároktól, a turnékon kereszetül, egészen az uraikat felszolgáló ittas szolgáló lányokig. A játék stratégia feletti nagyobb kontrollal fog rendelkezni.

    A Stronghold 2 játék ostromjelenetei és várélete részleteiben elevenednek meg, amelyeket eddig még nem volt módja egy számítógépes játékban megfigyelni.

    Váljon a saját vidékének urává, építse ki, és erősítse saját citadelláját. Legyen jó uralkodó, engedélyezze a vásárokat, ahogy a sör patakokban folyik, vagy legyen egy vasakaratú uralkodó, aki az alattvalók szíveit rettegésben tartja. Legyen egy igazi középkori vár ura. Figyelje, ahogy a solymászok megoldják a patkányokkal való problémát, valamint hogy hogyan élt az ember és a disznó egymás mellet, figyelje a takácsot, a gyertya készítőket, és a sörfőzőket munkájuk során.
    Szervezzen fesztiválokat, vitézi tornákak, vendégségeket, táncmulatságokat, végezzen nyilvános kivégzéseket, hogy megszerezze az alattvalók elismerését.
    Új katona, ostrom gépezet és vár védelmi típusok.
    A vár uraként tekintete messzire ellát. Bepillanthat a vár életébe az zárt ajtók mögött, a bíróságon zajló ügyekbe, a konyhába, ahogy az ételt készítik, vagy ahogy a hölgyek fürdőznek.
    Szerezzen értékes pontokat és használja fel azokat a ranglétrán való feljebb jutáshoz, váljon a szerény jobbágyból hatalmas uralkodóvá, vagy használja saját katonái vitézzé válásában, bízza meg őket a várak vezetésével, és bővítse királyságát.
    Készítsen saját címert, díszítse fel várát zászlókkal és transzparensekkel, vagy akár karóra szúrt koponyákkal - a döntés az Ön kezében van!
    A nem lineáris történet a játékos döntései szerint zajlik, mely kihívásokat fogadja el, és melyek kerülnek elutasításra.

    Stronghold: Legends
    A Stronghold: Legends a Stronghold sorozat következő része, amely egy egész sor játék funkciót, strategikus játék stílust, izgalmas multiplayer módot hoz. Játszhat Artus királyként, a Kerekasztal lovagjaként, a legendás Vlad Dracul grófként, éljen át egy huszonnégy missziós hősi ságát a hatamas német Siegfriedként, amelyek három kampányba vannak szétosztva.

    • 24 misszió 3 kampányba besorolva (Artus király, Vlad Dracul, Siegfried)
    • 31 egység típus, amely a Stronghold 2 játék kétszerese.
    • Több ostromszerkezet és csapda.
    • 3 vidék típus térképe, amely egy térképen is felhasználható.
    • 3 vár típus.
    • Multiplayer mód 4 játékos számára.
    • Új engin, gyorsabb játék, javított grafika.
    • Efektívebb és szebb grafika, jobb visszacsatolás kevesebb gombnyomás az egéren.
    • Szofisztikált mesterséges intelligencia.

    Stronghold 3
    A FireFly Studios sikeres sorozatának harmadik folytatásában kipróbálhatod hogyan kell vezetni, vagy éppen ostromolni egy várat. A Stronghold 3 - ban jelentősen javult a várépítés, tehát az egész játék alapja, és most már ellenőrzésed van az építés egész folyamata felett. Az utolsó részletig elkészítheted a királyságodat, ami nagy befolyással van a taktikára. Mi több, már a falvak sincsenek grid rendszer által korlátozva, tehát teljes erődöket építhetsz, amiket az ellenség lerombolhat.

    A Stronghold 3 - ban megjelent az éjjeli ostrom lehetősége is, ami új taktikai lehetőségeket rejteget magában. Az éj leple alatt észrevétlenül követheted az ellenfeleidet, vagy el is rejtőzhetsz, hogy túléld az éjszakát.

    A grafikus motor lélegzetelállító részletességgel jeleníti meg az épületeket, a falvak lakóit, akik élet az életüket, a háborúba induló katonákat vagy a járvány által sújtott lakosságot.

    Az új fizikai motor pedig még intenzívebbé és drámaiabbá teszi a csatákat, hiszen kénytelen leszel végignézni, ahogy a várad - vagy az ellenség vára - minden egyes lövéstől gyengébb lesz, majd egyszer csak összeomlik, és csak rom marad belőle.

    Értékelések Stronghold Collection

    Nincs vélemény a termékről.