Stubbs the Zombie in Rebel Without és Pulse Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Stubbs the Zombie in Rebel Without és Pulse - PS4Stubbs the Zombie in Rebel Without és Pulse - Xbox Series X|S
Bruttó ár
8.990 Ft
Nettó ár: 7.079 Ft
 
Termék kódja: 434819
THQEN szinkron

Stubbs the Zombie in Rebel Without és Pulse [NSW]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Legyél zombi, rúgj fel néhány szamarat és irányítsd az agyadat. Az év 1959, és a Pennsylvaniában található Punchbowl városa az ideális élet progresszív helye. Mutasd meg az élőknek, hogy a törvény és a rend semmit sem jelent egy halott embernek egy expedíción. Stubbs visszatért, és a Punchbowl bajba kerül! Jellemzők: Egyél agyat: Élvezze az élőt, és töltse fel testének arzenálját: zombi nyálkát, gránátokat a belsőségekből és lélegzetelállító büdös szeleket. Irányítsd a Punchbowl embereit: Tépd le a kezed, dobd a lövő fejéhez, és bárhová tüzelhetsz. Építs zombik hordáját: Változtasd ellenségeidet élőhalott szövetségesekké, és indíts zombi támadást az élők ellen. Tedd térdre a civilizációt: Mutasd meg Punchbowl retro-futurisztikus városát, hogy nem menekül a múlt elől. Jólét a játékban: Hívjon meg egy barátját, hogy játsszon a Grubbs-nál, és szórakozzon a klasszikus együttműködési szórakozással.

Értékelések Stubbs the Zombie in Rebel Without és Pulse

Nincs vélemény a termékről.