Subnautica: Below Zero CZ

SZINTÉN ELÉRHETŐ Subnautica: Below Zero CZ - XBOX X|SSubnautica: Below Zero CZ - PS5
ÚJ TERMÉK
11.426 Ft
10.390 Ft
Bruttó ár
ELÉRHETŐSÉG
raktáron

több mint 5 db
Futárral a kézbesítés 6.15.2021
Termék kódja: 418362

Utolsó frissítés időpontja: 2021.6.14. 14:10
Bandai12 éven aluliak számára nem ajánlottEN szinkron
Ajánlott termékek (2)

LEÍRÁS: Subnautica: Below Zero CZ [PS4]


A díjnyertes Unknown Worlds Entertainment stúdió bemutatja visszatérését a 4546B világra a Subnautica Below Zero játékban. Merülj el egy fagyos víz alatti kalandban egy idegen bolygón!
Egy évvel az eredeti Subnautica után az Under Zero kihív téged, hogy túléld a jeges biómákat a felszín fölött és alatt. Kézműves eszközök, kellékek és a Subnautica történet más fejezeteinek megfejtése.
 • Legfontosabb a túlélés: Gyűjts értékes anyagokat, kézműves eszközöket, kezeld az éhséget és a szomjat, miközben elkerülöd a veszélyes vadont, amely a következő ételként tekint rád.
 • 4546B bolygó elmerült rejtélyei: Azért jöttél, hogy válaszokat keress. Mindent kockáztattál, hogy ideérj, és nem fogsz elmenni, amíg nem fedezed fel az igazságot.
 • Kutatás: Merülj el az egyedi vízi és terepi biómokban, amelyek nemcsak anyagokat adnak neked, hanem válaszokat is, amelyeket keresel.
 • Állítsd fel táborod: Építsd fel itt az otthon kényelmét! Ezek az alapok a túlélésed szerves részei lesznek nemcsak a vadonból, hanem a körülötted lévő kemény környezetből is.

 • A cím a következő nyelveket tartalmazza:

  EN szinkronCZ feliratok
  Subnautica: Below Zero CZ
  katalógusba hozzáadva: 2021.02.01.

  Vélemények: Subnautica: Below Zero CZ

  Nincs vélemény a termékről.