Subnautica: Below Zero [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
8.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 430822
Bandai

Subnautica: Below Zero [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100% -ban funkcionális és tesztelt a csomagolás sérülésmentes, közepes karcolások nélkül szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A díjnyertes Unknown Worlds Entertainment stúdió bemutatja visszatérését a 4546B világra a Subnautica Below Zero játékban. Merülj el egy fagyos víz alatti kalandban egy idegen bolygón! Egy évvel az eredeti Subnautica után az Under Zero kihív téged, hogy túléld a jeges biómákat a felszín fölött és alatt. Kézműves eszközök, kellékek és a Subnautica történet más fejezeteinek megfejtése.
  • Legfontosabb a túlélés: Gyűjts értékes anyagokat, kézműves eszközöket, kezeld az éhséget és a szomjat, miközben elkerülöd a veszélyes vadont, amely a következő ételként tekint rád.
  • 4546B bolygó elmerült rejtélyei: Azért jöttél, hogy válaszokat keress. Mindent kockáztattál, hogy ideérj, és nem fogsz elmenni, amíg nem fedezed fel az igazságot.
  • Kutatás: Merülj el az egyedi vízi és terepi biómokban, amelyek nemcsak anyagokat adnak neked, hanem válaszokat is, amelyeket keresel.
  • Állítsd fel táborod: Építsd fel itt az otthon kényelmét! Ezek az alapok a túlélésed szerves részei lesznek nemcsak a vadonból, hanem a körülötted lévő kemény környezetből is.

  • Értékelések Subnautica: Below Zero [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.